Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 501 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Jana Kimpanová
vasilisa3@gmail.com
0908 987 414

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Luxusný dom so záhradou a dvojgarážou, kompletne zariadený, zabývaná novostavba

Typ
Predaj
Okres
Prešov
Mesto
Teriakovce
Ulica
Jesenná
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
225 m2
Typ stavby
Kvádrová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
4
Pridané
15.12.2023
Aktualizované
27.04.2024
Mgr. Jana Kimpanová Vasilisa reality s.r.o.
Kontaktovať makléra 0908 987 414

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj tento lukratívny 4 izbový prekrásny dom s krásnym rovinatým pozemkom o výmere 749 m2, s výhľadom do prírody, a postavený vo vysokej kvalite s nadčasovými materiálmi, kolaudovaný v roku 2015.

Tento dom má z prednej strany vstup autom rovno do dvojgaráže zo zhrňovacou bránou, vedľa sa nachádza bránička pre vstup pešo, s upravenou predzáhradkou a prechodom z pravej strany domu na pozemok do záhrady.

V dvojgaráži sa nachádza veľká 4 dverová vstavaná skriňa, na uloženie všetkého potrebného k domu tak, aby ste mali všetko ihneď k dispozícii.

Z dvojgaráže prechádzate rovno do predsiene rodinného domu s vešiakovou stenou, zrkadlom, vstavanou skriňou. V predsieni sú 4 dvere - vstupné dvere do domu, prechodové dvere do garáže, dvere do obývačky a do rodičovskej spálne, ktorá sa nachádza - v tzv. tichej zóne domu, s oknom do ulice.

Spálňa má dostatočne veľké rozmery, a skriňa s posuvnými dvermi má po oboch stranách úložný priestor. Stredné posuvné dvere ukrývajú prechod do súkromnej kúpeľne, v ktorej je z čelného pohľadu na múre osadené krásne umývadlo so skrinkou a zrkadlom, za ktorým je z pravej strany veľký sprchovací kút so sklenenými plne uzatvárateľnými dverami a z ľavej strany je závesná toaleta. V kúpeľni je okno a skrinky na kozmetiku a drogériu.

Z predsiene vstupujeme do obývačky rodinného domu, ktorá je skutočne veľkorysá, presvietená slnkom a dizajnovo skvelo nenásilne rozmiestnená na zóny. Po pravej strane za vstupnými dverami je osadený dominantný krb, a vedľa neho nábytková zostava s TV na stene. Bočná strana obývačky má vysoko osadené pozdĺžne moderné okno, ktoré zabezpečuje svetlo zo severozápadnej strany. Pod ním a pred francúzskymi posuvnými dvermi na terasu sa nachádza rodinný gauč, kde by sa usadilo pohodlne aj viac ľudí. Kuchynská linka v nadčasovej bielej farbe v kombinácii s antracitom a mramorovošedou farbou vyniká svojimi jednoduchými líniami a poskytuje množstvo úložného priestoru a všetky vstavané spotrebiče. Linka končí jedálenským stolom, ktorý je jej elegantným a praktickým zakončením pre pohodlné stolovanie. V ľavej časti sú kuchynské skrinky zavesené zo stropu, ktorý je umeleckým dielom farebne aj štýlovo, a vynikne na ňom osvetlenie celého priestoru. Na bočnej stene kuchyne sa nachádza potravinová skriňa. Terasa, ktorá je prestrešená, vybavená nerezovým zábradlím a rozmerovo má viac ako 25 m2, má v ľavej bočnej stene prípravu na vonkajšiu kuchynskú linku. Z terasy budú ešte dokončené schody na pozemok do záhrady.

Popri kuchyni sa nachádzajú vstupy do: technickej miestnosti, rodinnej kúpeľne a dvoch detských izieb.

V technickej miestnosti nájdeme tepelné čerpadlo, závesnú toaletu, práčku so sušičkou a umývadlo.

Rodinná kúpeľňa je vybavená vaňou, za múrikom je závesná toaleta a oproti vani dve samostatné umývadlá na skrinkovej zostave.

Obidve detské izby sú priestorovo komfortné. V oboch sa nachádzajú vstavané skrine, písacie stoly, postele a konzoly na TV. Okná detských izieb sú orientované na juhozápad, sú po celé popoludnie presvetlené a prehriate prirodzeným slnkom.

Náklady na prevádzku rodinného domu sú 125 € mesačne, je to len elektrina. Dom má vlastnú studňu a čističku. Od budúceho roka sa pripravuje napojenie celej ulice na obecnú vodu a kanalizáciu. Budúci majiteľ sa bude môcť rozhodnúť, či bude pokračovať v existujúcom napojení (bez poplatkov), alebo sa napojí na verejnú kanalizáciu a vodovod (príprava bude urobená).

Dom poskytuje budúcemu majiteľovi komfort, prepojenie s prírodou, len dvoch susedov po oboch stranách domu, a luxusné prevedenie domu nevyžaduje žiadny zásah najbližších 10-15 rokov užívania. Stavba je bez akýchkoľvek chýb a dom je možné kúpiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.