Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
PhDr. Erika Majorošová
majorosova.erika@diamondreality.sk
0940 883 454

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj rodinný dom K Surdoku

Typ
Predaj
Mesto
Prešov
Mestská časť
Surdok
Ulica
k surdoku
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
312 m2
Celková plocha
400 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
4
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
10.09.2022
Aktualizované
29.03.2024
PhDr. Erika Majorošová Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0940 883 454

Popis nehnutelnosti

PhDr. Erika Majorošová - DIAMOND REALITY PREŠOV Vám ponúka na predaj, krásny, novopostavený rodinný dom v príjemnom prostredí, len kúsok od centra Prešova. Pestrá flóra obklopujúca tento domček, vám zaručí pocit súkromia a pokojného nažívania s pohodlím si dopriať všetko, čo ponúka mestský život.

Vaša predstavivosť môže vyplniť prázdne izby a využiť jeho potenciál na vytvorenie domova, kedy sa z obyčajných dní budú vytvárať tie najkrajšie spomienky na celý život. Zateplenie z mikrovlny vám zaručuje, že vás chladné rána už nikdy nebudú trápiť a vďaka podlahovému kúreniu sa hrubé ponožky zídu akurát na lyžovačku. Večery s vínom, čajom alebo kakaom pre najmenších, sa zmenia na nostalgické momenty, kedy jediné čo budete chcieť je zabaliť sa do deky, pustiť si starý film prebíjajúcim sa so zvukom dažďa, ba aj bleskov, ktoré vás ale vôbec nemusia trápiť, vďaka hromozvodu, ktorý vás podrží aj v tých najsilnejších búrkach. A ak si budete chcieť dopriať dávku luxusu, jediné čo vám stačí je vyjsť po krásnych schodoch s kovovým zábradlím a prejsť sa do kúpeľni, kde na vás bude čakať masážna sprcha s parnou saunou. No ako sa hovorí, všetko čaro sa aj tak deje práve kuchyni ponúkajúcej priestrannosť s posuvnými dverami na terasu prinášajúc denné svetlo do každého kúta, kde na kuchynskej linke na mieru môžete vytvárať divy svetov upečené v elektrickej rúre alebo na plynovom sporáku, kvôli ktorému vás pocit ohňa pochytí clivotou za starými časmi. Avšak netreba žiť v minulosti, z ktorej vás veľmi rýchlo vytiahnu moderné vymoženosti ako umývačka riadu, či kondenzačný kotol , ktoré sú už však samozrejmosťou ktorú si vo vašom budúcom domove môžete nájsť práve vy.

Dom je postavený z tehly Poroterm 38 + zateplenie, hromozvod, eurookná,. Strecha Bramak s medenými rinvami (žlaby). Plot je z kameňa s kovanými prvkami..

Podlahové kúrenie, , masážny sprchový kút s parnou saunou. kuchynská linka urobená na mieru s elektrickou rúrou, umývačkou riadu a plynovým sporákom, posuvne dvere na terasu.

Kondenzačný plynový kotol.

Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať: PhDr. Erika Majorošová 0940883454

Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotékou prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít Vám radi pomôžeme a Vaše dnešné sny premeníme na zajtrajšiu skutočnosť. Vaša realitná spoločnosť Diamond reality Prešov 0940 883 454