Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
PhDr.Edit Chrenko
chrenko@chateaureality.sk
0905329399

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

ZNÍŽENÁ CENA -DVOJPODLAŽNÝ VIACGENERAČNÝ RODINNÝ DOM NA PREDAJ VO VOZOKANOCH S VEĽKOU ZÁHRADOU

Typ
Predaj
Okres
Galanta
Mesto
Vozokany
Ulica
Cintorínska
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
170 m2
Celková plocha
170 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Pridané
31.01.2024
Aktualizované
22.04.2024
PhDr.Edit Chrenko Chateaureality

Popis nehnutelnosti

Chateaureality ponúka na predaj priestranný veľkou časťou rekonštruovaný 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom po výrazne zníženej cene o 15.000,-EUR vo výbornej vyhľadávanej lokalite neďaleko od Galanty v dedinke Vozokany. Obec sa nachádza blízko nádhernej prírody. Obec Vozokany disponuje s príjemnou občianskou vybavenosťou, napríklad základné umelecké školy, materské škôlky, pošta obchody, a čo je najhlavnejšie výborná dostupnosť do okresného mesta Galanty ako aj Dunajská Streda/15 minút autom/
Ide o stavbu situovanú na vedľajšej tichej uličke v dedine Vozokany blízko od Galanty neďaleko od diaľnice s väčším pozemkom v príjemnej lokalite. Rodinný dom jen a 85 percent dokončený .
Dom je postavený z tehál . Okná sú 6 komorové plastové s izolačným troj-sklom. Konštrukcia strechy je plochá, jej nosnou kostrou sú drevené trámy 200/200 mm. Stropná konštrukcia je zateplená tepelnoizolačnými doskami z minerálnych vlákien (ISOVER), hr. 180+60 mm, ktoré sú zakryté paropriepustnou fóliou a strešná krytina je ako hydroizolácia. Kúrenie je plynové s radiátormi. Na obidvoch poschodiach sa nachádzajú dve spálne jedna obývacia izba jedna kúpeľňa a jedna veľká príjemná zariadená kuchyňa. Dom potrebuje na úplne dokončenie do príjemného štandardu ešte asi 30.000,- Eur . Pod celým domom je pivnica. Tento dom s celkovou plochou 170 m2 má vynikajúce dispozičné riešenie, nakoľko je dômyselne rozdelený na dennú časť na 1.podlaží a nočnú časť na 2.podlaží. Má 3 nepriechodné izby, 2 obývačky na dolnej časti domu ako aj na 1. poschodí domu . Nový majiteľ rozhodne ocení, že dom disponuje 2 kúpeľňami, pričom jedna je komplet prerobená na druhom podlaží ešte kúpeľňa a toaleta opotrebuje rekonštrukciu . Dom sa rozprestiera na pozemku o celkovej výmere 800 m2. Parkovisko je možné ako aj z boku domu. Plochy okolo domu sú spevnené a záhrada má vyrovnaný pozemok pripravený k úpravám, ktoré si nový majiteľ môže urobiť podľa vlastného vkusu. Veľkou výhodou je vynikajúca dopravná dostupnosť do Bratislavy po novootvorenom obchvate D4 aj R7okolo Galanty .
Tento RD je výborný ako aj dvojgeneračný, lebo na obidvoch poschodiach sa nachádzajú 1 aj druhá spálňa ,1 obývacia izba ,miestnosti pre kuchyňu ako aj šatník a dve kúpeľne a dve toalety. Celý dom je podpivničený a parkovacie miesta sú pre viac vozidiel minimálne pre 5 áut. Záhrada je príjemná ale aj veľká a tvarovo atraktívna.
Ak by klient rozmýšľal o investícií ako kúpa apartmánového domu a prenájom pre turistov tiež je veľmi dobrá príležitosť.
Dohodnite si obhliadku ešte dnes
Realitný maklér a majiteľ Chateaureality PhDr. Chrenko Edit 0905 329 399 email: chrenko@chateaurality.sk
Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, príprava zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhrada notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu.
Cena nehnuteľnosti : 124990.,- Eur