Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Vojtech Bátora
batora@columba.sk
+421 911 149 921

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj rodinný dom na kľúč bez pozemku

Typ
Predaj
Mesto
Senec
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
100 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
27.03.2024
Aktualizované
27.03.2024
Vojtech Bátora COLUMBA Real Estate s.r.o.
Kontaktovať makléra +421 911 149 921

Popis nehnutelnosti

V realitnej kancelárií COLUMBA Central ponúkame na predaj novostavby rodinných domov na kľúč, ktoré postavíme na Vašom pozemku, poprípade Vám pozemok pomôžeme nájsť.

Túžite po novom rodinnom dome, ale nemáte vlastný pozemok? Naša spoločnosť Vám pomôže. Predávame moderné rodinné domy na kľúč, pripravené na okamžité presťahovanie. A to všetko bez starostí s hľadaním pozemku.

Výhody:
Novostavba: Naše domy sú úplne nové, postavené podľa najnovších štandardov a technológií.

Pozemok: Nemáte vlastný pozemok? Vieme ho pre vás vyhľadať a zabezpečiť.

Vybavenie: Kvalitné materiály, energeticky úsporné riešenia.

Rôzne veľkosti a aj Luxusné varianty: Ponúkame menšie aj väčšie rodinné domy, a dokonca aj luxusnejšie varianty na vyžiadanie.

Cena: Za cca 100 m² rodinný dom od 134 990€ bez pozemku (môže byť aj menší aj väčší).

Vytvorte si svoj nový domov na mieru.

Pomáhajte: Kúpou tejto nehnuteľnosti prostredníctvom našej realitnej kancelárie zároveň pomôžete spoločnosti priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar postupne napĺňať ich hlavné motto ...aby každé dieťa malo rodinu.

V prípade záujmu o kúpu tejto nehnuteľnosti alebo len o ďalšie informácie, ktoré ste sa tu nedozvedeli kontaktujte: Vojtech Bátora, e-mail: batora@columba.sk, tel.: 0911 149 921.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie COLUMBA Central?

Neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpnych zmlúv, spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra, správny poplatok za výpis z listu vlastníctva a poplatok za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista z Gepardu, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a dojedná výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás samozrejme bezplatné. Kompletný servis s prevodom nehnuteľnosti máte vyriešený pohodlne a hlavne bezpečne.