Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 501 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
obhliadky
obhliadky@domypreludi.sk
0948257301

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Krásny 4 izbový RD bungalov v štandarde na pozemku 495 m2, Senec

Typ
Predaj
Mesto
Senec
Mestská časť
Senec-mesto
Ulica
Karasova
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
92 m2
Celková plocha
118 m2
Typ stavby
Tehlová
Počet izieb
4
Pridané
19.03.2024
Aktualizované
22.04.2024
obhliadky Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

POPIS DOMU:

Realitná kancelária Domy pre ľudí ponúka na predaj SKOLAUDOVANÝ krásny rodinný dom o rozlohe 92,26m2  so záhradou o rozlohe 495 m2 v lokalite Senec na ulici Karasova. Vstup je navrhnutý z bočnej strany domu, pričom vstupné priestory delia dom na dennú a nočnú časť. Z predsiene je prístupné WC, v ktorom je umiestnená aj práčka s kotlom. Nočnú časť tvoria tri izby s kúpeľňou. V každej z izieb je navrhnutý praktický priestor na vstavanú skriňu. V kúpeľni je dostatok miesta na sprchový kút aj vaňu. Dennú časť rodinného domu tvorí obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou. V obývačke je navrhnutý krb viditeľný aj od jedálenského stola. Odkladací priestor pomerne veľkej kuchyne dopĺňa špajza, do ktorej poľahky odložíte všetko potrebné. Dom je kúpou voľný môžete sa hneď sťahovať.

STAV DOMU:

V dome sú použité štandardné materiály - obvodové a nosné múry brúsená Pezinská tehla 30 300mm, strešná krytina MEDITERAN alebo BRAMAC– čierna, strešná izolácia minerálna vata 300 mm + izolácia 80mm • zateplenie fasády – polystyrén 150 mm. Fasádna farba – omietka ( podľa vlastného výberu ). V dome sú plastové  okná a vchodové dvere – 3 sklo z vonku laminované vo farbe antracit SALAMANDER.  Podlahy – podlahový polystyrén a potery, pripravené na dlažby a plávajúce podlahy, kompletné rozvody elektriny, vypínače a zásuvky biele, dátové rozvody podľa projektu, príprava na možnosť pripojenia ďalších dátových sietí. V dome bude kompletné elektrické podlahové kúrenie, zásobník na teplú vodu kotol, kompletné rozvody vody, steny – omietka + biela maľovka základ 2x,kompletné sadrokartóny, príprava na krb. Dom bude napojený na inžinierske siete – voda, elektrina, kanalizácia. Dom sa predáva v štandarde s kuchynskou linkou. 

Pozemok okolo domu vyrovnaný so zemou zo základov, vybetónovaná terasa – betónová, parkovacie státie vydláždené, bočné (1x) – zelené pletivo.

LOKALITA:
Dom sa nachádza v novej  tichej časti na začiatku Senca od Bratislavy v  lokalite medzi rodinnými domami v blízkosti  s kompletnou občianskou vybavenosťou, 15 min od Bratislavy. 

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.