Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 508 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
obhliadky
obhliadky@domypreludi.sk
0948257301

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Priestranný 4 izbový RD bungalov o rozlohe 116,52 m2 v štandarde,SENEC

Typ
Predaj
Mesto
Senec
Mestská časť
Senec-mesto
Ulica
Karasová
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
116 m2
Celková plocha
147 m2
Typ stavby
Tehlová
Počet izieb
4
Pridané
19.03.2024
Aktualizované
22.04.2024
obhliadky Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

POPIS DOMU:

Realitná kancelária Domy pre ľudí ponúka na predaj krásny rodinný dom o rozlohe 116,52 so záhradou o rozlohe 495 m2 v lokalite Senec na ulici Karasova. Vchod do domu je navrhnutý z bočnej strany a je chránený pred poveternostnými vplyvmi menšou strieškou. V zádverí domu sa nachádza odkladací priestor a toaleta, v ktorej sa nachádza kotol a práčka. Za zádverím sa nachádza priestranná denná časť domu. Samotná kuchyňa poskytuje nadštandardných 7,5 bežných metrov kuchynskej linky, v rámci ktorej je myslené na odkladací priestor. Okrem toho je z kuchyne prístupná špajza, kde je množstvo odkladacieho priestoru vo forme regálov. Obývačka je spojená s jedálňou a kuchyňou. Medzi obývačkou a kuchyňou sa nachádza jedálenská časť s priestorom na stôl. Celý priestor obývačky má zvýšený šikmý strop, kopírujúci tvar strechy. Z obývačky a jedálenskej časti sa prechádza do spálne rodičov. Spálňa má predsieň so vstavanou skriňou a vlastnú kúpeľňu, ktorú je možné upraviť na šatník. Zo spálne rodičov je prístup priamo na terasu. Ďalšie dve spálne - detské izby o rovnakej veľkosti sa nachádzajú v prednej časti domu spolu so spoločnou kúpeľňou. Pre vyššiu mieru súkromia je táto časť domu oddelená od obývačky samostatnými dverami, čo zabráni prenosu hluku z obývačky do detských izieb.  V kúpeľni je navrhnutý sprchový kút aj vaňa a takisto je myslené na dve umývadlá spolu s WC a odkladacím priestorom vo forme vysokej skrinky. V dome je myslené aj na dostatok odkladacieho priestoru - v zádverí môže byť umiestnená vstavaná skriňa o dĺžke 2,65m a v každej izbe je priestor na vstavanú skriňu..

STAV DOMU:

V dome sú použité štandardné materiály - obvodové a nosné múry brúsená Pezinská tehla 30 300mm, strešná krytina MEDITERAN alebo BRAMAC– čierna, strešná izolácia minerálna vata 300 mm + izolácia 80mm • zateplenie fasády – polystyrén 150 mm. Fasádna farba – omietka ( podľa vlastného výberu ). V dome sú plastové  okná a vchodové dvere – 3 sklo z vonku laminované vo farbe antracit SALAMANDER.  Podlahy – podlahový polystyrén a potery, pripravené na dlažby a plávajúce podlahy, kompletné rozvody elektriny, vypínače a zásuvky biele, dátové rozvody podľa projektu, príprava na možnosť pripojenia ďalších dátových sietí. V dome bude kompletné elektrické podlahové kúrenie, zásobník na teplú vodu kotol, kompletné rozvody vody, steny – omietka + biela maľovka základ 2x, kompletné sadrokartóny, príprava na krb. Dom bude napojený na inžinierske siete – voda, elektrina, kanalizácia. Dom sa ponúka v štandarde - podlahy, dlažby, kúpeľne. 

Pozemok okolo domu vyrovnaný so zemou zo základov, vybetónovaná terasa – betónová, parkovacie státie vydláždené, bočné (1x) – zelené pletivo. pripojenie na siete

LOKALITA:
Dom sa nachádza v tichej  lokalite medzi rodinnými domami v blízkosti  s kompletnou občianskou vybavenosťou, 15 min od Bratislavy. 

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.