Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 508 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Lukáš Badinka
prenajom@realsk.sk
0904647434

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Rodinný dom s bazénom v Nitre - Janíkovce na predaj

Typ
Predaj
Mesto
Nitra
Ulica
Janíkovce
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
326 m2
Typ stavby
Nepálená tehla
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
4
Pridané
27.03.2024
Aktualizované
27.03.2024
Lukáš Badinka Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj kompletne zariadený rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite v Nitre, mestskej časti Janíkovce. Dom sa nachádza na pozemku o výmere 1300 m2, z čoho zastavaných je 277 m2. Úžitková plocha domu je 326,58 m2 na dvoch podlažiach.
Na prízemí, ktoré má plochu 235,53 m2, sa nachádza denná aj nočná časť domu. Dennú časť tvorí vstupná chodba, šatník, hala, WC so sprchovým kútom, pracovňa, obývacia izba, jedáleň, kuchyňa a špajza. Nočnú časť tvorí chodba, sklad, šatník, kúpeľňa so sprchovým kútom, rohovou vaňou, WC a vstupom na balkón a tri izby. Každá izba má vstup na balkón. Hlavná izba ma tiež priamy vstup do šatníka.
V suteréne, ktorý má plochu 91,05 m2, sa nachádza dvoj garáž, sklad, práčovňa, sauna a miestnosť s WC vhodná ako posilňovňa, ale aj ako sklad.
Z obývacej izby, ktorá je klimatizovaná a nachádza sa v nej aj krb, je prístup priamo na terasu o výmere 44,65 m2, na ktorej sa nachádza vonkajší krb. Pod terasou sa nachádza udržiavaný pozemok s bazénom. Bazén má rozmery 8 x 4 m, je vyhrievaný a má proti prúd. Za bazénom sa nachádza altánok, ohnisko a okrasné dreviny.
Dom bol postavený v roku 1996 z tehly Porotherm 44, ako krytina je požitá betónová škridla a odkvapy sú medené. V roku 2010 bola renovovaná kúpeľňa a omietky v celom dome. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi, alebo tuhým palivom. Dom je napojený na vlastnú studňu, aj obecný vodovod. Na pozemku sa nachádzajú tri žumpy, každá s objemom 10 m3. Na pozemku je dovedená aj obecná kanalizácia, ktorá však nie je napojená priamo do domu. V celom dome je medená elektroinštalácia, 220 V aj 380 V. Nábytok je vyrobený na mieru z masívneho dreva, podlahy sú tiež drevené. Brány do garáže, aj brány na plote pred garážami sú automatické, na diaľkové ovládanie.
Dom sa predáva kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi, je teda pripravený k okamžitému bývaniu. Nachádza sa v Nitre, časti Janíkovce na tichej ulici. V dosahu do 500 m sa nachádza zastávka MHD, potraviny, pošta, lekáreň, škôlka. V obci sa nachádza aj základná škola. Centrum Nitry je v dosahu 10 minút autom. Cez obec tiež prechádza cyklotrasa.
Cena domu je 365 000,00 €. V cene je zahrnutý kompletný právny servis.
V prípade záujmu je k dispozícii ďalších 800 m2 pozemku, ktorý je aktuálne súčasťou domu, no tvorí samostatnú parcelu. Na tomto pozemku sa nachádzajú ovocné stromy a záhrada. Cena tohto pozemku je 103 000 €.
Realitný maklér: Lukáš Badinka, Tel.: +421 904 64 74 34, E-mail: prenajom@realsk.sk







Ponúkame Vám na predaj domy a vily Nitra, Janíkovce. Plocha: úžitková 1m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 365 000 €