Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 505 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Andrea Kuglerová
kuglerova@vasereality.sk
0911 079 636

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

5 izbový rodinný dom, s krásnou záhradou, takmer 9árový pozemok, pri Nitre

Typ
Predaj
Mesto
Nitra
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
132 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
5
Pridané
11.03.2024
Aktualizované
22.04.2024
Andrea Kuglerová VAŠE REALITY s. r. o.
Kontaktovať makléra 0911 079 636

Popis nehnutelnosti

189684 - Ponúkame Vám na predaj 5 izbový rodinný dom 132m2 s prestrešenou terasou a krásnou upravenou záhradou, na pozemku 873m2

Bývajte v príjemnej novšej  lokalite len 11km od mesta Nitra. Dom sa nachádza v okrajovej časti obce s kompletnou vybavenosťou na dosah. Je tu škola, škôlka, lekár pre deti aj dospelých, lekáreň, stomatológ, pošta a obchody...V blízkosti je zastávka MHD aj železničná stanica.

Dispozícia: vstupná chodba, hlavná spálňa, 2 detské izby, pracovňa, 2 x kúpeľňa, technická miestnosť, špajza. Centrom domu je priestranná obývacia izba s krbom a východom na terasu, prepojená s kuchyňou a veľkou jedálňou. 

Dom bol kolaudovaný 12/2012, je postavený s kvalitných materiálov: pórobetónové tvárnice Ytong, zateplenie - polystyrén, strešná krytina - Mediteran, okná - plastové, podlahy - keramická dlažba + plávajúce podlahy, interiérové dvere - masívne drevo, podlahové kúrenie, krb s prieduchmi do obývacej izby a jedálne, kondenzačný kotol. 

Veľkým bonusom je krásna už kompletne upravená záhrada, ktorá láka na príjemný relax po práci. Je tu  množstvo ovocných i okrasných stromov, kríkov a kvetov, miesto na grilovanie, posedenie, drevený záhradný domček a vlastná studňa. Celý pozemok je upravený, oplotený, sú tu chodníky so zámkovej dlažby, 2-3 parkovacie miesta a predpríprava na automatickú závlahu....



Výhody: Dom s veľmi príjemnou atmosférou, ktorý je už pripravený na bývanie, bez nutnosti rekonštrukcií a terénnych úprav! Len kúsok od Nitry. Treba vidieť!

Cena: 279 900 €  (Dohoda možná!)

Viac informácii Vám poskytneme na tel. č.0911 079 636 alebo mailovej adrese kuglerova@vasereality.sk



Právny servis a vybavenie hypotekárneho úveru je zdarma.

V cene nehnuteľnosti je:
- kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti
- vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- poradenstvo / vybavenie financovania

Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky