Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Tomáš Janek
janek@karinpartners.sk
0903 738 599

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj polyfunkčný objekt s veľkým pozemkom v obci Lehnice časť Sása

Typ
Predaj
Mesto
Lehnice
Mestská časť
Sása
Ulica
Sása
Typ nehnuteľnosti
Komerčné objekty
Plocha priestoru
550 m2
Typ stavby
Zmiešaná
Stav objektu
Novostavba
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
05.02.2024
Aktualizované
27.04.2024
Tomáš Janek KARIN & PARTNERS, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0903 738 599

Popis nehnutelnosti

EXKLUZÍVNA PONUKA

Ponúkame vám na predaj prevádzkovú budovu s 1 nebytovým priestorom a 2 samostatnými bytovými jednotkami v obci Lehnice časť Sása. Polyfunkčná budova je staršia novostavba z roku 2009 a nachádza sa približne 10 km od Šamorína, 30 km od Bratislavy.

POLYFUNKČNÝ OBJEKT

Zastavaná plocha polyfunkčnej budovy je 331 m2. Pozostáva z troch častí, jedného nebytového priestoru a 2 samostatných bytových jednotiek.

Všetky 3 so samostatným vchodom, možnosťami parkovania a oddeleným pozemkom. V jednej časti je možné podnikať, druhú časť je možné prenajímať, v tretej časti môžete bývať. Všetko je výborne oddelené.

Polyfunkčná budova má všetky inžinierske siete: elektrinu, plyn, je napojená na kanalizáciu, má vlastnú studňu, vybudovanú prípojku s možnosťou pripojenia sa na verejný vodovod. Budova má prízemie a prvé poschodie.

PRÍZEMIE

Na prízemí sa nachádza nebytový priestor, v súčasnosti využívaný ako gastro prevádzka s úžitkovou plochou o výmere 275,22 m2. Vykurovanie má plynovým kotlom, vnútorným a vonkajším krbom. Vonkajší krb je možné využívať na grilovanie, má vybudovanú kotlinu na varenie guláša. K nebytovému priestoru patria 2 vonkajšie terasy so sedením. Parkovanie cca pre 12 osobných áut je na vlastnom pozemku aj s príjazdovou cestou pred vstupom do prevádzky.

3D virtuálna prehliadka nebytového priestoru:

https://my.matterport.com/show/?m=cgfKNqjKa19

1. POSCHODIE

1. poschodie tvoria 2 samostatné bytové jednotky (byt č. 1 a byt č. 2) po stranách objektu, každý so samostatným schodiskom o výmere 13 m2.

BYT č. 1 je 5 izbový byt s úžitkovou plochou 139,25 m2 (vrátane schodiska). Vykurovanie má plynovým kotlom a vnútorným krbom. K nemu patrí prístrešok pre 2 autá, ku ktorým sa dostaneme samostatným vchodom zboku budovy s bránou aj bránkou. Vstup na pozemok pre tento byt je oplotený. Na tejto strane sa nachádza aj budova sociálnych zariadení s wc a sprchami so zastavanou plochou 51 m2.

3D virtuálna prehliadka bytu č. 1:

https://my.matterport.com/show/?m=Nxuh9qEeS4R

BYT č. 2 je 4 izbový byt s úžitkovou plochou 135,97 m2 (vrátane schodiska). Vykurovanie má plynovým kotlom. K nemu patrí garáž, ktorá je súčasťou prízemia objektu, so samostatným vstupom z pozemku patriacemu k bytu. Prístup na pozemok patriaci k bytu i ku garáži je oplotený a oddelený bránkou od pozemku prevádzky na prízemí. Má samostatný vstup aj bránu pre auto.

3D virtuálna prehliadka bytu č. 2:

https://my.matterport.com/show/?m=WwkMkpVq38j

EXTRAVILÁN

Priľahlé pozemky sú spolu vo výmere 2547 m2.

MOŽNOSTI VYUŽITIA

Celý objekt má rôzne možnosti využitia napríklad ako reštaurácia s ubytovaním, materská škola, fitness centrum, služby kaderníctvo, barber štúdio, masérsky salón, cukráreň, kaviareň, vináreň. Kedysi objekt bol súčasťou motokrosového areálu pre športové aktivity.

LOKALITA

V obci Lehnice je železničná stanica, autobusové zastávky, nachádza sa tu detské a futbalové ihrisko, škôlka, škola, v blízkosti sú potraviny COOP Jednota, pošta, lekáreň. Zdravotnú starostlivosť nájdete v zdravotnom stredisku. Objekt sa nachádza v tichej lokalite, má výborné napojenie na diaľnicu.

ZHRNUTIE

Táto exkluzívna ponuka je ideálna pre tých, ktorí hľadajú nehnuteľnosť s rôznymi možnosťami využitia, v tichej lokalite, s výborným napojením na diaľnicu. Nech už hľadáte priestor na podnikanie, prenájom alebo bývanie, táto prevádzková budova s 1 nebytovým priestorom a 2 samostatnými bytovými jednotkami s veľkým pozemkom v obci Lehnice, časť Sása, je tou správnou voľbou pre vás.

Všetky ďalšie podklady Vám maklér rád oznámi na vyžiadanie.

CENA : 895.000 ,- €, DOHODA MOŽNÁ, možnosť kúpy aj na hypoúver,

v cene sú zahrnuté služby RK:

- komplexný právny servis - vypracovanie všetkých typov zmlúv

- komplexný finančný servis – vybavenie hypotekárnych úverov a poistení nehnuteľností

- poplatky spojené s notárskym overovaním podpisov na kúpnych zmluvách

- správny poplatok pri prevode vlastníckeho práva vo výške 66,-Eur na Okresnom úrade, katastrálnom odbore za kúpne zmluvy

KONTAKT

Tomáš Janek, 0903 73 85 99, tomas.janek9@gmail.com, janek@karinpartners.sk

Mgr. Anetta Vlčáková, 0905 83 33 44, anetta.vlcakova@gmail.com, vlcakova@karinpartners.sk