Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 830 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Katarína Kubincová
katrin.kubincova@gmail.com
0907 842 785

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Veľmi pekný priestranný 61 m2 - 1izb. / 2izb. po rekonštrukcii

Typ
Predaj
Mesto
Harmanec
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
61 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
1
Pridané
19.04.2024
Aktualizované
19.04.2024
Katarína Kubincová JMB REALITY s.r.o.
Kontaktovať makléra 0907 842 785

Popis nehnutelnosti

Ponúkam Vám na predaj veľmi pekný, priestranný 1 izbový byt s príslušenstvom, o výmere 61 m2, v obci Harmanec. Bytový dom je tehlový.
Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí, dostatočne vysoko nad zemou, vzhľadom na to, že pod bytom sú pivnice. Pivnice sú na nadzemnom podlaží, čiže pocitovo ste ako na prvom, alebo druhom poschodí. Byt je veľmi priestranný a je možné ho prerobiť aj na plnohodnotný 3 izbový.
Byt je po rekonštrukcii a pôsobí veľmi dobre. Veľká výhoda je, že je umiestnený ako jediný byt na uzatvorenej samostatnej chodbe, ktorá je oddelená od schodiska - čím viete užívať aj priestrannú chodbu pred vstupom do bytu.
Dispozícia a rekonštrukcia bytu:
V celom byte sú vymenené plastové okná. Steny sú staršie, stierky v dobrom stave. Podlahy sú na chodbe, v kúpeľni, WC - dlažba, v samostatnej izbe je laminátová podlaha, v kuchyni, ktorá je prepojená s obývačkou je nové linoleum, ktoré je pekné a pôsobí ako laminátová podlaha. V celom byte je nová medená elektrika. Kúpeľňa je murovaná, zrekonštruovaná, s vaňou. Je spoločná s WC. Kúpeľňa je s prirodzeným vetraním (oknom) a je ozaj veľká. Kuchynská linka je nová, s barovým pultom a je prepojená s obývacou časťou. V byte sa nachádza aj špajza - alebo komora s oknom, poprípade to môže byť aj šatník. Samostatná izba sa môže predeliť na dve miestnosti, vzhľadom nato, že je priestranná a sú v nej dve okná. Vstupnou chodbou, kde je dostatok úložného priestoru sa viete dostať do spálne, do kuchyne prepojenej s obývačkou a komorou, a do kúpelne s WC. V byte sú vysoké stropy, čím pôsobí byt veľmi vzdušne. Kúrenie je ústredné z plynovej kotolne. Radiátory majú merače tepla. V byte plyn nie je a varí sa na elektrike. Je zavedený internet Magio Telekom. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Parkovanie je priamo pri bytovom dome na verejnom parkovisku. Harmanec je obec v lone prírody blízko Banskej Bystrice. Dostupnosť do mesta je vynikajúca.
Byt je bez tiarch a je voľný dohodou. Je priestranný, zrekonštruovaný, čistý, pôsobí veľmi dobre.
V prípade otázok, dohodnutia obhliadky mi môžete volať kedykoľvek. Ak Vám nezdvihnem telefón hneď, určite sa Vám ozvem späť.
Vieme Vám poradiť aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Máme viac ako 20 ročné skúsenosti.
Teším sa na obhliadku s Vami.
Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený.
Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom:2578
Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Katarína Kubincová.
Kontakt: 0907 842 785, 0903 246 649