Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 518 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Asistentka
reality@samorin.com
+421948790082

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Nová cena za predaj 6 izb. RD v radovej zástavbe v lukratívnej lokalite

Typ
Predaj
Ulica
Ulica Lajosa Kossutha
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
170 m2
Celková plocha
250 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
6
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
09.01.2024
Aktualizované
09.01.2024
Asistentka Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421948790082

Popis nehnutelnosti

Exclusive vám ponúka na predaj veľký 6 izbový rodinný dom s bazénom, ktorý je súčasťou radovej zástavby. Ponuka sa nachádza v lukratívnej lokalite na ul. Lajosa Kossutha. Úžitková plocha je cca. 170 m2 + pivnica o výmere cca. 80 m2. Súčasťou domu, ktorý leží na pozemku o výmere 480 m2, je aj garáž s bránou na diaľkové elektrické ovládanie. Garáž s montážnou jamou má výmeru cca. 30m2 a môže slúžiť aj pre dve autá, pričom ďalšie dve autá môže nový majiteľ odstaviť pod prístreškom pred garážou. Dom sa nachádza v dobrej lokalite Dunajskej Stredy. V blízkosti sa nachádza nielen nemocnica, ale aj obchody a školy. Okrem veľkej  úžitkovej plochy, klasickej pivnice a garáže, ponúka radová zástavba aj krytú terasu tesne pri dome a samostatne stojaci altánok s možnosťou posedenia. Na pozemku sa navyše nachádza aj veľký bazén s rozmermi 11 x 4 metre s hĺbkou 120 cm. Stavba bola kolaudovaná v roku 1985. Dom bol postavený z tehly a veľká časť domu je zateplená polystyrénom. V dome sú dve kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom a práčovňa s vaňou. V celom dome je nainštalované vykurovanie plynovým kotlom a aj ohrev teplej vody zabezpečuje plynový bojler. Kúrenie sa dá kombinovať kachľovou pecou v obývacej izbe a krbom v jednej z izieb na prízemí. Dom je napojený na vodu a kanalizáciu. Televízia s internetom sa dá riešiť satelitom alebo cez UPC pripojenie. Dom je v zachovalom pôvodnom stave s kvalitnými parketami v izbách. Okná s výnimkou obývacej izby sú vymenené za plastové a nachádzajú sa v nich vonkajšie sťahovacie žalúzie. Dispozícia domu. Vstupná chodba nás vedie do centrálneho priestoru na zvýšenom prízemí z ktorého vedú schody na poschodie a prízemie. Na zvýšenom prízemí sa nachádza kuchyňa so špajzou a obývacia izba s krbovými kachľami. Na poschodí sa nachádzajú tri spálne a kúpeľňa. Na prízemí sa nachádza izba s krbom, spálňa, kúpeľňa a práčovňa. Z prízemia sa zostupuje do pivničných priestorov, ktorým dominuje veľká miestnosť s pingpongovým stolom a v  jednej z pivničných miestností sa nachádza aj plynový kotol s bojlerom. Záhrada za domom je v zadnej časti ukončená veľkým bazénom, pred ktorým sa nachádza oddychová zóna s trávnikom, kríkmi, ovocnými stromami a celému priestoru dominuje altánok s posedením. V záhrade sa dá posedieť aj na vyvýšenej zastrešenej terase pri dome, viď fotodokumentácia. Ponuku sa určite oplatí vidieť.

 Cena nehnuteľnosti vrátane provízie RK je 249 000 €

Garantujeme Vám právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu s 21 ročnou praxou! Maklér pre danú nehnuteľnosť: Martin Augustín, kontakt na makléra: 0903 772 747 alebo na kanceláriu 0948 79 00 82, E-mail: reality@samorin.com  www.samorin.com, www.byvanie.com