Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Marian Gergeľ maklér
Ing. Marian Gergeľ
marian.gergel@lexxus.sk
+421 917 633 001

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

LEXXUS | priestranný 2i apartmán v modernom projekte OVOCNÉ SADY, BA

Typ
Predaj
Mesto
Ružinov
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
40 m2
Celková plocha
40 m2
Počet izieb
2
Pridané
25.03.2024
Aktualizované
18.04.2024
Ing. Marian Gergeľ LEXXUS a.s.
Kontaktovať makléra +421 917 633 001

Popis nehnutelnosti

Na predaj, priestranný 2i apartmán (možnosť odpočtu DPH) s loggiou, a s výhľadom ponad zeleň na okolie, v novostavbe Ovocné Sady v obľúbenej časti Trnávka - Ružinov, BA II.

Funkčný priestranný apartmán s praktickou dispozíciou má rozlohu 38,1m2 plus loggia (2,8m2) a plus pivnica (3,5m2) a je situovaný na 5./ 7.posch. s výťahom. Štýlový a nikdy nepoužívaný apartmán s praktickým riešením a dostatkom úložného priestoru, v obľúbenej lokalite Ružinova, sa predáva v štandarde nevynímajúc kúpeľňu s vaňou a priestorom na práčku a toaletu. Svetlý apartmán je perfektne pôdorysne riešený tak, aby spĺňali náročné požiadavky na moderné a minimalistické bývanie či na kanceláriu. Vstupná chodba s úložným priestorom nadväzuje na kuchynský kút a pohodlný jedálensky priestor, ktorý plynule prechádza až do svetléj obývacej izby s výstupom na loggiu. Nočná časť je tvorená spálňou s dostatkom priestoru pre život ako aj na vytvorenie úložných priestorov.

Projekt Ovocné Sady spoločne vytvára harmonickú súhru a zároveň atraktívne a dostupné bývanie. Súčasťou novej štvrte je rozsiahly centrálny park s detským ihriskom, komunitným grilom či verejnou materskou školou. Projekt je svojou polohou predurčený pre pohodlný mestský život v blízkosti prírody.

Lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť s potravinami, kaderníctvom alebo nekončiace možností v AVION shoping park či najväčšie detské centrum KidsHouse, Jump Arena a lezecká stena K2 ako aj výbornú dopravnú dostupnosť. Príďte sa sami presvedčiť o výhodách bývania pri novom parku. Ovocné sady, to sú kvalitné a praktické byty, funkčná architektúra i verejné priestory s výbornými možnosťami na šport či relax, a to všetko len kúsok od vášho nového domova. Atraktívna štvrť pre rodiny s deťmi, aktívnych ľudí aj staršiu generáciu, prináša moderné bývanie s množstvom príležitostí na trávenie voľného času. A keď si budete chcieť zaplávať, skúsiť vodné lyže alebo len tak si oddýchnuť na pláži, stačí prejsť cez most do areálu Zlaté piesky.

Nespornou výhodou je blízkosť hlavného cestného ťahu a výborné napojenie na diaľničné obchvaty a nová zástavka MHD. Ak túžite po aktívnom živote, alebo po firemnom byte v meste, Ovocné sady sú ideálnou voľbou.

K dispozícii je aj kryté parkovacie miesto, hneď pred vstupnou branou, v cene 12.900,-€ Úložný priestor podporuje aj pivnica v hodnote 5.000,-€, zahrnutá už v cene bytu. Predaj je formou Zmluvy o budúcej zmluve a plánovaná kolaudácia je jar 2024.

Apartmán, s možnosťou odpočtu DPH.

[i]Jedinečná atmosféra Ovocných sadov si vás natoľko podmaní, že už nebudete chcieť odísť. Ovocné sady, to je dostupné bývanie, ktoré vám umožní žiť naplno..
[/i] TOPPONUKA TOPPONUKA