Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 501 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Rudolf Moravčík, RSc.
moravcik@vasereality.sk
0905436650

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

BA - RUŽINOV, KAŠMÍRSKA - TEHLOVÝ 2-IZBOVÝ BYT 67 M2, BALKÓN, LOGGIA *VIDEO*

Typ
Predaj
Mesto
Ružinov
Ulica
Kašmírska
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
67 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
2
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
29.03.2023
Aktualizované
22.04.2024
Ing. Rudolf Moravčík, RSc. VAŠE REALITY s. r. o.

Popis nehnutelnosti

*LEN U NÁS*

videoobhliadka: youtube.com/watch?v=czUesMGBFdY

188949 - Ponúkame Vám na predaj veľkometrážny, tehlový 2 izbový byt v atraktívnej lokalite Bratislava-Ružinov, katastrálne územie Trnávka, s úžitkovou plochou 67 m2 + balkón a loggia.  Dispozícia: chodba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, obývacia izba, spálňa, veľká loggia, balkón a murovaná pivnica o rozmeroch 2,6m x 3,7m v suteréne bytového domu. Byt má murované jadro, plastové okná, v izbách sú zachovalé pôvodné drevené parkety, na chodbe je keramická dlažba a pôvodné vstavané skrine, kúpeľňa je priestranná, samostatné WC. Ideálny stav na rekonštrukciu bytu za neveľké náklady podľa vlastných predstáv. Byt je situovaný na 2. poschodí z 3 v zateplenom tehlovom bytovom dome s novou fasádou bez výťahu. V lokalite je vynikajúca občianska vybavenosť - materské školy, základné školy, ihriská, potraviny, reštaurácie, cukráreň, obchody, nákupné centrá Avion, Ikea, Hornbach, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, banky. Bezproblémové parkovanie pred domom.

Cena 179 900 

Ak vás ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku ešte dnes na telefónnom čísle 0905 436 650  

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Právne poradenstvo a vybavenie hypotekárneho úveru je zdarma. V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania (Hypotekárny úver - úver zabezpečený nehnuteľnosťou) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku. Viac ponúk nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky