Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Vlastimil Friebert maklér
Vlastimil Friebert
vlasto@housereality.sk
+421 907 411 333

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Predaj pekný 3 izbový byt, Sadmelijská ulica, Bratislava III. Rača

Typ
Predaj
Mesto
Rača
Ulica
Sadmelijská
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
65 m2
Celková plocha
65 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
3
Pridané
13.02.2024
Aktualizované
07.03.2024
Vlastimil Friebert House Reality, s.r.o.
Kontaktovať makléra +421 907 411 333

Popis nehnutelnosti

POPIS BYTU:
Ponúkame na predaj pekný 3 izbový byt v Bratislava III. Rača, Sadmelijská ulica. Byt sa nachádza na 4/12 poschodí zatepleného panelového bytového domu. Výmera bytu je 65 m2, zasklená lodžia 7 m2.
STAV BYTU:
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou cca 10 rokov - plastové okná okrem obývačky, dlažba, zrekonštruovaná kúpeľňa, kuchynská linka.
Ponúka sa kompletne zariadený nábytkom (ako je na fotografiách).
DISPOZÍCIA BYTU:
Dispozične pozostáva z haly, obývacej izby, 2 izieb, kuchyne, kúpeľne, WC a špajze nakoľko byt nemá samotnú pivnicu. Z obývacej izby je vstup na priestrannú zasklenú loggiu.
Dom prešiel rekonštrukciou fasády a zateplenia, vymenené stúpačky, plyn, 2x výťahy, vstupný vchod do domu, nové schránky.
Byt je kúpou voľný.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

K CENE JE TREBA PRIPOČÍTAŤ SPROSTREDKOVATEĽSKÝ POPLATOK V SUME 3.000,- EUR.
V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.