Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 507 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Andrea Stránska maklér
Ing. Andrea Stránska
stranska@promreal.sk
+421905637376

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Predaj 3 izbový byt BA - Kramáre s veľkou loggiou a top výhľadom

Typ
Predaj
Mesto
Nové Mesto
Ulica
Višňová
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
55 m2
Celková plocha
62 m2
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
3
Pridané
19.02.2024
Aktualizované
15.04.2024
Ing. Andrea Stránska Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421905637376

Popis nehnutelnosti

EXKLUZÍVNE len u nás 3 izbový byt s loggiou a výhľadom BA – Kramáre (pôvodný stav), v prílohe sú fotky aj možnej rekonštrukcie - vizualizácie.

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj vo výbornej lokalite Bratislava – Kramáre na ul. Višňová (na konci slepej ulice) 3 – izbový byt s loggiou a pivnicou o výmere 62,56 m2 v pôvodnom stave s murovanou kúpeľnou čiastočne zrekonštruovanou. Byt je situovaný na 1. poschodí 7 - poschodového Bytového domu, ktorý prešiel rekonštrukciou balkónov/logií vrátane zateplenia a výťahu. Pivnice sa nachádzajú na -1. podlaží, kde sú dostupné aj priamo výťahom v rámci bytového domu. V súčasnosti je byt nevyužívaný, byt si vyžaduje rekonštrukciu, ale ak neplánujete hneď rekonštrukciu, je možné ho okamžite aj užívať! I keď je byt situovaný na 1. poschodí, poskytuje krásne výhľady na Bratislavu. Parkovanie pri bytovke je bezproblémové. Bytovka má výborne situovanú lokalitu na konci slepej ulice „na kopci“.

Rozpočtované náklady na rekonštrukciu podľa vizualizácie vrátane výmeny okien a vstupných dverí sú v rozmedzí 35 - 40 tis. EUR.

LINK na 3D prehliadku vizualizácie:
https://panorama.homestyler.com/v2/index.html?sid=2GxFQ8q6dW4eDo9yCyCtqp

DISPOZÍCIA:
Byt disponuje nepriechodnou spálňou, z chodby sa dostaneme do obývacej izby oddelenej od kuchynskej časti, z ktorej je východ na rozľahlú loggiu orientovanú juhozápadne. Z obývacej izby je vstup do „menšej“ izby (pracovne, detskej izby). Kúpeľňa a wc boli v byte vymurované v rámci staršej rekonštrukcie. Z kuchyne vedie úzka chodbička, ktorú je možné využiť po dispozičnej zmene na potravinovú komoru a odkladací priestor zo vstupnej chodby.

Výhodou tohto bytu v pôvodnom stave je, že môžete ho užívať okamžite a Vašu prípadnú rekonštrukciu si naplánovať aj z časového aj finančného hľadiska.

Parkovanie – je typické mestské parkovanie vonkajšie bezproblémové, ihneď pri bytovke sú na konci slepej ulice vytvorené parkovacie miesta.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
*úžitková plocha bytu s loggiou a pivnicou: 62,56 m2
*relatívne nízke energetické náklady 180 EUR/mesačne vrátane elektrickej energie
*možnosť parkovania priamo pred bytovým domom bez povinnosti platby
*možnosť ihneď užívať a postupne plánovať prípadnú rekonštrukciu
*výhodná lokalita Bratislava – Kramáre, len 10 minút do centra hlavného mesta
*krásne výhľady, teplý byt orientovaný západne, ticho a súkromie.

Výhodné ako štartovací byt pre mladý pár s výbornou lokalitou Bratislava - Kramáre!



K dispozícii je aj 3D prehliadka.

LOKALITA A OKOLIE:
Bytový dom na Višňovej ulici v mestskej časti Bratislava – Kramáre je svojou polohou „na kopci“ a na konci slepej ulice kľudným a tichým bývaním len skok od prechádzky po prírode a len 10 minút autom do historického centra Bratislavy. Veľkou devízou je občianska vybavenosť, hneď oproti bytovému domu je situovaná škôlka, za ňou vyššie slovensko-nemecká škola, len pár krokov do potravín DELIA. V okolí sa nachádza aj niekoľko kaviarní, pizzeria, nižšie smerom k nemocnici Kramáre hotel, ktorý poskytuje aj rôzne občianske služby (kaderníctvo, masáže a pod.)

Skvelá dostupnosť priamo do centra mesta či už autom, kolobežkou, priamo MHD.

Táto oblasť ponúka jej mladým ale aj starším obyvateľom naozaj všetko, čo potrebujú pre pohodlné bývanie, prepojenie blízkej prírody ale aj rýchla dostupnosť do centra Bratislavy.