Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 411 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Lucia Guliková
lucia@mgreal.sk
0907645546

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

3 izbový byt s 3 balkónmi Topoľčany

Typ
Predaj
Mesto
Topoľčany
Ulica
Streďanská
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
76 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
3
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
24.07.2020
Aktualizované
24.07.2020
Lucia Guliková MG real, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený 3 izbový byt Topoľčany, Streďanská. Plocha: úžitková 76m2, pivnice 1m2. Nachádza sa na 7. poschodí z 13 s výťahom. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, mikrovlnka.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zateplený bytový dom. Cena 83 000 €