Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 507 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Alena Holotová
holotova@diamondreality.sk
0907 925 636

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

DOM ZA CENU BYTU - REZERVOVANÉ

  • Domy a vily, Predaj, Snina, Majer | pic. 0
Typ
Predaj
Mesto
Snina
Mestská časť
Majer
Ulica
SNP
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
149 m2
Stav objektu
Pôvodný
Pridané
09.02.2024
Aktualizované
27.04.2024
Alena Holotová Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0907 925 636

Popis nehnutelnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.



Som profesionálny realitný maklér so sedemročnými skúsenosťami a s predajom takmer 5OO nehnuteľností. Dovolím si neskromne tvrdiť, že nehnuteľnostiam v plnom rozsahu rozumiem a s určitosťou viem posúdiť, ktorá nehnuteľnosť je zaujímavá aj z pohľadu ceny tak, ako v tomto prípade...



Rodinný dom s garážou, ktorý je situovaný v blízkosti centra na ulici SNP 63 v Snine, je toho dôkazom.



Rátajte so mnou !



Cena 4 árového, oploteného pozemku so všetkými inžinierskými sieťami a garážou je v danej lokalite 40.000 eur. Koľko nám ostáva na dom s úžitkovou plochou cca 140 m2 ? Neuveriteľných len 60.000 eur.



FANTASTICKÉ.



Ponúkaný rodinný dom je 60 ročná, dvojpodlažná, murovaná stavba, postavená na rovinatom pozemku o veľkosti 400 m2. Pozostáva z 5 izieb, kuchynky, kúpelne s WC, chodby a verandy. Dom i keď v pôvodnom, ale dobrom stave s bezchybnou strechou, plne funkčným plynovým kúrením, kanalizáciou, vodovodnou a elektrickou prípojkou a z časti vymenenými plastovými oknami, ponúka možnosť okamžitého nasťahovania, alebo modernizácie podľa vlastného uvaženia



Nehnuteľnosť v danej lokalite je vhodná nielen na bývanie, ale tiež ponúka možnosť komerčného využitia, ako napr. kancelárie, ambulancie, služby, alebo obchod.



Parkovanie možné vo dvore, alebo na okraji cesty..



Tak neváhajte a kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod., t.č. 0907 925 636. Osobné stretnutie a obhliadka nehnuteľností je najlepší spôsob pre vaše správne rozhodnutie.



VAŠA SPOKOJNOSŤ JE MOJIM CIEĽOM !!!