Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 549 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Iveta Bugisová, RSc.
iveta.bugisova@agent.sk
+421 903 909 722

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

AGENT.SK | Na predaj 6-izbový rodinný dom s garážou v Michalovciach

Typ
Predaj
Mesto
Michalovce
Ulica
Martina Kukučína
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
423 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
6
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
29.05.2023
Aktualizované
12.04.2024
Ing. Iveta Bugisová, RSc. AGENT.SK, s. r. o.
Kontaktovať makléra +421 903 909 722

Popis nehnutelnosti

Hľadáte bývanie v ktorom môžete súčasne aj podnikať ? Tak si určite pozrite 3D prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=GydTGbifFCu

AGENT.SK a Ing. Iveta Bugisová, RSc. +421903909722 ponúka exkluzívne na predaj atypický samo stojaci rodinný dom v Michalovciach, v časti Stráňany.

Rodinný dom na ulici Martina Kukučína v Michalovciach sa nachádza v tichej a zároveň slepej ulici. Je dispozične zaujímavo riešený. Časť domu je možné využívať aj na podnikanie, ktoré v žiadnom prípade nebude obmedzovať vaše bývanie. Toto pracovné zázemie má vlastný vstup ako na pozemok, tak aj do nehnuteľnosti.
Rodinný dom bol skolaudovaný v auguste 1981. Kompletná rekonštrukcia bola zrealizovaná v roku 2005 a to zateplenie, fasáda, euro okná, ústredné aj podlahové kúrene, klimatizácia, krb, podlahy, dlažby, kúpeľne vrátane sanity. Pozostáva z 3 podlaží, 6 izieb, 2 kuchýň, 3 kúpeľní, 2 WC, garáže, fitnes, pracovného a technického zázemia a 2 terás. Je napojený na všetky inžinierske siete - voda, plyn, elektrika, verejná kanalizácia.
Nachádza sa na rovinatom pozemku o výmere 474 m2. Zastavaná plocha domu je 209 m2. Celková podlahová plocha domu je 426 m2. Záhrada o výmere 265 m2 je udržiavaná. Časť záhrady sa využíva na pestovanie a časť je okrasná s drevinami a záhradným domčekom. Orientácia je JV- SZ. Mesačné náklady sú cca 320 eur vrátane pracovného zázemia.

Dispozícia domu :
1. PP - vyvýšený suterén:
- kuchyňa so sedením a s výstupom do záhrady, fitnes, kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC umývadlom, sklad, technická miestnosť s práčovňou, garáž s elektrickou bránou
- pracovné zázemie s vlastným vstupom - 2x izba / v súčasnosti je tam ordinácia a čakáreň/ a WC s umývadlom.

1. NP - denná a nočná časť
- predsieň, kuchyňa, samostatne WC s bidetovou sprškou a umývadlom, jedáleň a obývačka s krbom s výstupom na krytú terasu, na ktorej
sa nachádza vonkajší krb, zároveň je tam privedená voda aj elektrika
- 2x izba, šatník kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, dvoj-umývadlom a WC s bidetovou sprškou, zimná záhrada s možnosťou
vykurovania

2.NP - nočná časť
- 3x izba, kúpeľňa s vaňou, sprchovaním kútom, umývadlom a WC s bidetovou sprškou, terasa

Rodinný dom sa nachádza v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou, materská škola, základná škola, potraviny FRESH, MHD. Neďaleko sa nachádzajú aj obchodné centrá a Zemplínske múzeum. Ak máte radi prechádzky, určite uvítate prechádzku k neďalekému Stráňanskemu rybníku.

Ak vás táto ponuka zaujala, rada vám nehnuteľnosť ukážem aj osobne.
Náklady súvisiace s prevodom rodinného domu do osobného vlastníctva, katastrálne a to notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotéky, s ktorou vám radi pomôžeme.

Plánujete kúpiť, predať alebo prenajať nehnuteľnosť? Kontaktujte nás, radi vám poskytneme informácie o našich službách. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, agent bude pracovať pre vás.

© Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AGENT.SK, ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.