Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 906 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ľuboš  Michalík maklér
Ľuboš Michalík
lubos.michalik@domypreludi.sk
903374550

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

SENICA - Zariadený rodinný dom s veľkým potenciálom v tichej časti

Typ
Predaj
Mesto
Senica
Ulica
Jasmínova
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Typ stavby
Tehlová
Počet izieb
6
Pridané
08.04.2024
Aktualizované
23.04.2024
Cena 0,00 €
Ľuboš Michalík Domy pre ľudí s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj priestranný prízemný podpivničený moderný rodinný dom na Jasmínovej ulici v Senici. Rodinný dom bol v uplynulom čase kompletne zrekonštruovaný a zariadený.

HLAVNÉ VÝHODY:
TICHÁ LOKALITA
MODERNÁ REKONŠTRUKCIA
ZARIADENIE V CENE DOMU
MOŽNOSŤ DOBUDOVANIA PRÍSLUŠENSTVA V SUTERÉNE - WELLNESS, POSILOVŇA, KANCELÁRIA, IZBA, PRACOVŇA, KUCHYŇA

DISPOZÍCIA:
Rodinný dom dispozične pozostáva z 2 podlaží:
prízemie: na prízemí RD sa nachádza priestranná obývacia izba s krbom, jedáleň, kuchyňa, 2 samostatné izby, šatník, kúpeľňa (vaňa aj sprchovací kút), WC,
v suterene sa nachádzajú 4 miestnosti (v 3 miestnostiach je okno), jedna miestnosť slúži ako technické zázemie domu (nachádza sa tu plynový kotol a zásobník vody), suterén je takisto vykurovaný doskovými radiátormi a je to dotiahnutá aj voda, v jednej miestnosti je osadená aj umývačka riadu a umývadlo
TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:
Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete (verejný vodovod, elektrina, plyn), prístup k domu je po obecnej komunikácii. Dom je vyhotovený z tehly, bol postaveny v roku....., rekonštruovaný v roku 2007, vykurovanie domu je pomocou plynového kotla + doskové radiátory. Rekonštrukciou v roku 2007 bola čiastočne upravená dispozícia a moderznizácia interiéru na súčasné štandardy.

POZEMOK:
Celková výmera pozemku je 252m2. Záhrada je upravená tak, aby bola funkčná a prakticky nevyžadovala údržbu. V rámci pozemku je zaručené súkromie, nachádza sa tu vydláždená terasa so sedením a okrasná záhrada.

LOKALITA, PARKOVANIE:
Rodinný sa nachádza na Jasmínovej ulici, v tichej časti mesta Senica, iba 15 min pešo od centra mesta kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Parkovanie je verejné pred domom.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.