Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 909 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Trojpodlažný rodinný dom s krytým bazénom

Typ
Predaj
Mesto
Šamorín
Ulica
Jabloňová
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
226 m2
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
8
Pridané
18.06.2021
Aktualizované
18.06.2021
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

V Šamoríne Vám ponúkame na predaj trojpodlažný 8 izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 226 m2 a pozemkom o veľkosti 850 m2. Nachádza sa v peknej a kľudnej lokalite mesta. Dom disponuje na prízemí vstupnou halou a chodbou, kuchyňou so špajzou, jedálňou. obývacou časťou s kozubom a výstupom na balkón, pracovňou, WC. Na poschodí sa nachádzajú šyri izby, z toho jedna s výstupom na balkón, veľká kúpeľňa, oddelené WC. V pivnici o výmere 126 m2 štyri miestnosti: pracovňa, technická miestnosť, kde sa nachádza plynový kotol, bazénová technológia, pekná poľovnícka izba obložená červeným smrekom , WC so sprchovacím kútom, vaňa, umývadlová zostava. Dom je priechodný s garážou aj s prístavbou, kde sa nachádza celoročne využívateľný bazén s výmerou 10x3,8m, s lehátkami, posedením, barom, výstupom na dvor. Podlaha v dome kvalitná drevená, červený smrek, okná masívne drevené. Všetky inžinierske siete v dome, plus vlastná studňa, bonusom sú solárne panely, ktoré zabezpečujú ohrev bazéna aj teplej vody. Mesačné náklady na bývanie vo výške 200 €. Pekne upravená záhrada s kobercovým trávnikom a automatickou závlahou, nachádza sa tu altánok, krb, vysadené ovocné a okrasné stromy. Nehnuteľnosť sa nachádza vo vzdialenosti 700 m od centra mesta so všetkou občianskou vybavenosťou, 1000 m od športového areálu xbionic sphere s wellness a fitness, Aquaparkom a dostihovou dráhou. V tesnej blízkosti domu škola, škôlka. Bratislava vzdialená 20 km.

Cena nehnuteľnosti vrátane provízie RK je 249000,-€

V prípade ,ak ste našli danú nehnuteľnosť za nižšiu cenu , kontaktujte nás a my Vám vybavíme najvýhodnejšiu ponuku na trhu.

Možnosť financovania prostredníctvom úveru s ktorým Vám radi a bezplatne pomôžeme. Garantujeme právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu s 15 ročnou praxou.

Maklér pre danú nehnuteľnosť: Marian Németh

kontakt: 0948 79 00 82

mail: reality@samorin.com