Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 510 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Kristína Benöczová
benoczova@diamondreality.sk
0910 393 229

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Stavebný pozemok Gönc – veľkosť podľa vlastného výberu

Typ
Predaj
Mesto
Gönc
Ulica
Rákoci utca
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
5506 m2
Pridané
07.02.2024
Aktualizované
27.04.2024
Cena 37,00 €/m2
Ing. Kristína Benöczová Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0910 393 229

Popis nehnutelnosti

Stavebný pozemok Gönc – veľkosť podľa vlastného výberu

Ing. Kristína Benöczová v spolupráci s Diamond reality Vám exkluzívne ponúka jedinečnú možnosť kúpiť si stavebný pozemok prípadne starší dom s pozemkom, alebo záhradu plnú ovocných stromov podľa vlastného výberu a uváženia. Majiteľ dvoch nehnuteľností stojacich vedľa seba s pozemkami spolu o výmere 55 árov ponúkol skvelú možnosť určiť si nehnuteľnosť podľa vlastných predstáv.

Ako je to možné?

Priamo susediace pozemky ponúkajú prístup z dvoch strán a sú tak jednoduchým spôsobom deliteľné na väčšie či menšie parcely.

Nachádzajú sa v centre Göncu v bezprostrednej blízkosti tržnice, čím sa ponúka možnosť odkúpenia oboch pozemkov o výmere cca 55 árov a investície do vybudovania ubytovacích kapacít. Keďže obec Gönc získala štatút mesta a v okolí sa nachádza mnoho turistických zaujímavostí investícia tohto druhu je práve v Maďarsku lákavou možnosťou. Táto krajina má rýchlo rozvíjajúci sa cestovný ruch a využíva okamžite všetky príležitosti. Gönc nie je žiadnou výnimkou a preto už pripravuje lákavú možnosť pre nových návštevníkov, ktorá posunie turizmus na miestnej úrovni o priečku vyššie. Ubytovacie kapacity budú v blízkej dobe vítané.

Neďaleká pekáreň, tržnica s čerstvými potravinami (iba 30 m od pozemku) alebo miestna plaváreň sú a rámci tohto rozvoja aj budú vysokými pridanými hodnotami nehnuteľnosti. Ak hľadáte stavebný pozemok, sami si určujete aký bude veľký a z ktorej strany by ste chceli prístup. Pozemok je z jednej časti rovinatý a z tej druhej mierne svahovitý. Práve tu, na svahovitom teréne, je postavených hneď niekoľko stavieb vedľa seba. Dôvod je celkom jednoduchý. Zadná časť pozemkov ponúka krásny výhľad na časť mesta no a každá nehnuteľnosť s pekným výhľadom je vždy vysoko cenená.

Tretia možnosť ponúka kúpu staršieho domu, ktorý prešiel počiatočnou investíciou a ponúka možnosť dokončiť si bývanie podľa vlastných predstáv. K dispozícii sú dva staršie domy o výmere 195m2 a 98 m2. Veľkosť pozemku si viete určiť podľa vlastnej potreby alebo finančných možností. Variabilita je možná. Záleží na Vás, ktorej dáte prednosť.
Ak ste sa nenašli v žiadnej ponúknutej verzii, kľudne navrhnite vlastnú. Majiteľ ju určite zváži, aby ste dosiahli optimálne riešenie vašej požiadavky a jeho možností.



Až 5506 m2
IS – vlastná studňa, verejná kanalizácia, elektrina 220V
Oplotený pozemok zo všetkých strán
Prístup na pozemok z dvoch strán – možnosť rozdeliť na 4 rôzne veľké časti
Jedna časť pozemku rovinatá, jedna mierne svahovitá

K dispozícii na výber až 5506 m2 (3623+1883m2) pozemku, ktorý je z prednej časti rovinatý a zo zadnej časti mierne svahovitý.

V prednej časti stoja dva staršie domy, postavené v 50tych rokoch, na ktoré bol ako stavebný materiál použitý kameň a tehla. Na streche je položená škridla a domy majú povalu.

Prvý prešiel počiatočnou investíciou a drobnými úpravami. Dom o výmere 98 m2 má funkčnú kúpeľňu, je vykurovaný na pevné palivo kachľovou pecou a niektoré okná má vymenené za plastové.

Dispozícia :

Vstupná chodba s kuchyňou
Obývačka
2 x spálňa
Kúpeľňa
Vstup na povalu

Vedľa domu viete zaparkovať do dvora aj 2 -3 autá a takmer hneď za domom využiť hospodársku budovu, ktorú si viete upraviť na rôzne účely. Hospodárska budova aj s prístreškom má 104 m2 a ma k dispozícii aj záhradný kohútik s vodou.

Aj druhý dom prešiel počiatočnou investíciou. (V tomto poradí sú aj na fotkách. Foto interiéru na vyžiadanie.) Má vstupné plastové dvere, do kúpeľne je zavedená voda a vykurovanie zabezpečujú 2 kachľové pece. Zabezpečia teplo aj pre 195m2, ktoré tento dom ponúka.

DISPOZÍCIA:

Vstupná chodba
Veľká kuchyňa vhodná svojou veľkosťou aj ako obývačka
Kúpeľňa
2 x menšia izba
1 x väčšia izba

Zadná mierne svahovitá časť pozemkov ponúka vyše 40 rôznych ovocných stromov, ktorým sa výborne v tejto oblasti darí vďaka tufovému podložiu. Majiteľ sa preto rozhodol vysadiť ďalšie. Okrem stromov a pekného výhľadu tu nájdete aj pomerne veľa vysadeného hrozna, ktoré je možné aj spolu s ovocím okamžite odpredať na miestnej tržnici alebo do pálenice.

Do malého mestečka Gönc sa dostanete hneď za slovensko-maďarskou hranicou, 31 kilometrov od Košíc, smerom na Miskolc. Od januára 2013 má už štatút okresného mesta napriek tomu, že má iba necelých 2.500 obyvateľov. V meste je dobrá občianska vybavenosť, mestská plaváreň Thermárium (od pozemku iba 100 m), teplota vody 28 – 29°C, vynikajúca domáca pekáreň a býva tam už dosť veľký počet Slovákov. Dochádzanie do Košíc je dobré, cesta je na tomto úseku bez výtlkov.



Víkendy môžete tráviť či už na plavárni, na turistických cestách a cyklocestách do Telkibánya alebo Hejce, kde sú krásne lesy, prírodné zákutia, penzióny s báječnou maďarskou kuchyňou a bazénmi. 19 kilometrov je vzdialená obec Boldogkőváralja pod pekným hradom s hradnou reštauráciou.

Na nákupy majú obyvatelia mestečka tiež blízko do mesta Encs, kde sú obchodné domy, trh, predajne čerstvého mäsa a farma s kurencami a vajíčkami.

Neváhajte využiť túto unikátnu príležitosť pre svoj budúci domov alebo investíciu. Pre viac informácií a obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Ing. Kristína Benöczová a Diamond Reality vám radi pomôžu realizovať vaše bytové sny v historickej atmosfére Göncu.

Základná cena v prípade domu 35 990,- Euro

zahŕňa:

Starší rodinný dom
Základný pozemok o výmere 1000m2
Rezervačnú zálohu
Právny a poradenský servis

Základná cena v prípade stavebného pozemku 37 Euro/m2

Pozemok o veľkosti vlastného určenia
Výmera geodetom

Nezahŕňa:

Rezervačnú zálohu
Právny a poradenský servis – Tieto sa odvíjajú od rozsahu a veľkosti záujmovej nehnuteľnosti

MOŽNOSŤ VÝMENY ZA BYT V KOŠICIACH S DOPLATKOM



Ak máte nejaké otázky alebo už máte predstavu o svojej novej nehnuteľnosti, budem rada, ak mi dáte vedieť na:



+421 910 393 229.



Na obhliadku a vaše nápady sa teší realitný maklér Ing. Kristína Benöczová