Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 509 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Kristína Benöczová
benoczova@diamondreality.sk
0910 393 229

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Kus lesa na vlastnom pozemku - Rodinný dom s veľkým pozemkom Telkibánya

Typ
Predaj
Mesto
Telkibánya
Ulica
Szabadság utca
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
3430 m2
Pridané
27.02.2024
Aktualizované
27.04.2024
Ing. Kristína Benöczová Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0910 393 229

Popis nehnutelnosti

Kus lesa na vlastnom pozemku - Rodinný dom Telkibánya

Ing. Kristína Benöczová a Diamond reality vám exkluzívne ponúkajú možnosť vlastniť kus lesa v lukratívnej maďarskej dedine Telkibánya. Pozemok aj so starším rodinným domom sa nachádza na konci asfaltovej cesty na konci ulice. Iba jeden priamy sused vám zaručí absolútne súkromie a les, ktorý pokrýva väčšinu pozemku. Tento fakt vám dopraje stretnúť na vlastnom pozemku okrem veveričiek aj srnky a jelene. Les sa tiahne celým pozemkom a za ním pokračuje ďalej. Je iba na vás, či si zväčšíte záhradu, alebo si pozemok oplotíte aj s kusom lesa.

Výmera 3430 m2
IS – obecný vodovod, obecná kanalizácia, elektrina 220V na pozemku
Stavebný materiál – kameň

Dom bol postavený v 50 -tych rokoch a má približne 80 m2. Keďže v dome dlhšie nikto nebýval jeho opätovná prevádzka bude zrejme požadovať menšie opravy a zavedenie vody.

Pôvodný majiteľ plánoval okrem výstavby vlastného bývania, zvažoval aj investičnú výstavbu.

Zaujímavejšou časťou tejto nehnuteľnosti je už spomenutý pozemok, ktorý je oplotený z dvoch strán. Jeho výmera 3430 m2 a turisticky zaujímavá obec - Telkibánya poskytujú viacero možností.

Nebol by prvý. Možnosť využiť metre štvorcové navyše na ďalší rozvoj cestovného ruchu využili v danej lokalite viacerí. Obec je známa svojou banskou históriou a láka každé leto množstvo turistov. Domáci sa prispôsobili, a tak tu nájdete hotely, bazén, niekoľko penziónov a reštaurácií. Ak sa rozhodnete spojiť investíciu s vlastným bývaním, určite pomôžete zvýšiť potrebné ubytovacie kapacity, ktorých je v lete v tejto oblasti nedostatok. Krátky kus svahovitého začiatku pozemku, plynule pokračuje rovinatým terénom, ktorý vám dovolí využiť potenciál pozemku na plno a vytvoriť výnimočné bývanie takmer v lese. Ak nie pre Vás tak možno pre vašich budúcich hostí.

Obec Telkibánya je definitívne jednou s najzaujímavejších dedín v Maďarsku. Najväčší rozkvet zaznamenala už v 16. storočí počas ťažby zlata. Stala sa tak jednou z najbohatších dedín v tom čase s povahou mesta, ktorá bola zárukou pokoja a blahobytu. V podobnom duchu sa nesie dodnes. Nájdete tu iba milých ľudí, ktorí si potrpia na vzhľade svojho bývania, dobrej kuchyni a nepustia medzi seba neprispôsobivých a konfliktných obyvateľov, ktorí by akokoľvek ohrozovali Vašu bezpečnosť alebo majetok.

Miestni rozširujú možnosti voľnočasových aktivít, preto okrem náučných turistických chodníkov, cyklotrás, skvelej kuchyne alebo iných turistických atrakcií v podobe ukážok banského života, možností nákupu polodrahokamov apod. tu nájdete aj možnosť kupovaného rybolovu. Zaplatíte si krytý altánok s ohniskom pri chovnom rybníku a máte zaručený úlovok, ktorý si viete okamžite pripraviť. Jedinečný zážitok.

Či už sa rozhodnete investovať tu do bývania alebo podnikania, v oboch prípadoch urobíte dobré rozhodnutie. Majetok sa tu od 16.teho storočia iba zhodnocuje. A ak sa aj rozhodnete, že necháte svoju kúpu iba tak ležať, na cene určite LEN porastie. Rýchlejšie ako inde.

Ak sa rozhodnete, že by ste chceli túto nehnuteľnosť vidieť a dozvedieť sa viac, budem rada ak ma budete kontaktovať na

t.č.: +421 910 393 229 Ing. Kristína Benöczová

Právny a poradenský servis v cene. Prepis energií ako aj vybavenie lakcim karty vieme samozrejme zabezpečiť.