Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 835 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Bc. Dominik Findura
dominik@deltaproperty.sk
0940399661

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

DELTA - 2-izbový byt na prenájom Poprad - Západ

Typ
Prenájom
Mesto
Poprad
Ulica
Slovenského odboja
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
55 m2
Typ stavby
Zateplená
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
2
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
03.03.2023
Aktualizované
03.03.2023
Cena 500,00 €/mes.
Bc. Dominik Findura Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

DELTA PROPERTY ponúka na prenájom priestranný 2-izbový byt v Poprade na vyhľadávanom sídlisku Západ.

BYT: Výmera bytu je 55 m2, je bez balkóna. Nachádza sa na prízemí zatepleného bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - okná, podlahy, murované jadro so sprchovacím kútom, omietky a prenajíma sa čiastočne zariadení (skriňa v chodbe, postele, gauč, chladnička. kuchynský stôl a stoličky). Byt je vhodný pre max. 3 pracujúce osoby, nefajčiara a bez domácich miláčikov.

LOKALITA: Byt sa nachádza na vyhľadávanom sídlisku Západ. V blízkosti sa nachádza množstvo obchodov, škola, škôlka. Do centra len cca 7 minút pešou chôdzou.

V byte je zakázané chovať domáce zvieratá a fajčenie.

Cena prenájmu je 500 € vrátane energií + depozit

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.