Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 502 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Nikola Macaskova
macaskova@promreal.sk
0948768272

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na PREDAJ rodinný dom v obci Šenkvice s krásnym pozemkom

Typ
Predaj
Mesto
Pezinok
Ulica
Lipová
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
282 m2
Celková plocha
900 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Holopriestor
Počet izieb
4
Pridané
24.03.2024
Aktualizované
26.03.2024
Nikola Macaskova Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj veľkometrážny rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Šenkvice na Lipovej ulici, v katastrálnom území Malé Šenkvice.

Dom je postavený na pozemku o rozlohe 855m2, pozemok je upravený a nachádza sa v tichej uličke, čo zaručuje pokojné bývanie. V okolí rodinného domu je krásny výhľad na okolité vinice a vinohrady.

Rozloha domu je cca 288m2, pozemok 855m2. Na pozemku je možnosť postaviť ďalší dom, ktorý budeme samostatný vchod a prístup.

Predáva sa v štádiu holodom, čo je veľkou výhodou pre nového majiteľa že si dom dokončí podľa svojich predstáv.

DISPOZÍCIA

1.NP
- zádverie
- veľká garáž
- kúpeľňa
- wc

1. Podkrovie
- obývacia izba s kuchyňou
- kúpeľňa
- toaleta
- loggia

2. Podkrovie
- izba
- kúpeľňa
- podkrovný priestor
- podkrovný priestor
- loggia s krásnym výhľadom na okolité vinice

Veľkou výhodou tohto rodinného domu je že sa dá využiť na viac generačné bývanie, prípadne ho rozdeliť na viac bytových jednotiek a následne prenajímať.

Dom je postavený s tehly, je zateplený a má novú fasádu. Momentálne na dome prebiehajú dokončovacie práce. V prípade ak by konkrétny záujemca mal záujem dokončiť si kúrenie je tam možnosť poskytnutia zľavy.

K dispozícii je krásna priestranná garáž, ktorá je vhodná aj ako miestnosť na podnikanie, prípadne na bytovú jednotku, nakoľko na pozemku je dostatok miesta aj na parkovanie. Vstup na pozemok zabezpečuje elektrická brána. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete, elektrina, voda, plyn a kanalizácia.



ŠENKVICE
Obec Šenkvice patrí pod okres Pezinok. V obci nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako škola, škôlka, obchod, pošta, reštaurácia, knižnica, strelnica, čerpacia stanica. Výhodná doprava ponúka pohodlné napojenie autom z/do Bratislavy je možné aj diaľnicou D1 cez Viničné, alebo Blatné. Šenkvice ponúkajú tiež integrovanú vlakovú dopravu do Bratislavy.



CENA je 381.000EUR .Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade.
Bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie.