Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Matúš Lederleitner maklér
Matúš Lederleitner
lederleitner@promreal.sk
0911805154

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj rodinná vila s krásnym upraveným pozemkom

Typ
Predaj
Mesto
Pezinok
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
262 m2
Celková plocha
2221 m2
Pridané
22.03.2024
Aktualizované
05.04.2024
Cena 0,00 €
Matúš Lederleitner Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinnú vilu nachádzajúcu sa na konci tichej ulice, ktorá Vám poskytne dostatočný priestor pre Váš rodinný život a zároveň dodá pocit súkromia.

Vila o rozlohe 262 m2 bola kolaudovaná v roku 2016, má 5 izieb, 2 kúpeľne, samostatnú kuchyňu a 64 m2 priestrannú zimnú záhradu.
(pôdorys k dispozícii na vyžiadanie)

Súčasťou tejto nehnuteľnosti je taktiež 5x garáž, 2x záhradné posedenie (terasa) a krytý samočistiaci bazén s filtráciou na slanú vodu.

Veľkou devízou tejto ponuky je krásne upravený pozemok so závlahou o rozlohe 2221 m2, ktorý je rozdelený na dve časti a tak svojmu novému majiteľovi zabezpečí možnosť realizácie podľa vlastných predstáv ale aj dostatok miesta pre oddych a relax.

Nehnuteľnosť je zabezpečená alarmom. O vykurovanie a ohrev vody sa stará tepelné čerpadlo, ktoré zároveň znižuje aj celkové prevádzkové náklady. Každá miestnosť má možnosť samostatnej regulácie teploty. V dome sa nachádza taktiež aj klimatizácia.

VÝHODY :
- tichá ulica a súkromie
- okrasne upravený veľký pozemok 2221 m2
- výborná dostupnosť na diaľnicu (15min) alebo na Záhorie (25min)
- tepelné čerpadlo znižujúce náklady
- krytý bazén

LOKALITA :
Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych. Na skok od tejto nehnuteľnosti sa nachádza aj golfové odpalisko.
V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane pezinského vinobrania alebo vínnej cesty, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta ako škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO), nákupné centrá (Mólo, Plus), plaváreň, wellness štúdiá a fitness centrá.

CENA v realitnej kancelárii na vyžiadanie.

Ak Vás naša ponuka zaujala, budeme radi keď nás kontaktujete za účelom doplňujúcich informácií k tejto nehnuteľnosti, prípadne dohodnutia si obhliadky.
0911805154
lederleitner@promreal.sk

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real.