Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 502 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Branislav Galla maklér
Branislav Galla
branislav.galla@lexxus.sk
+421 917 641 901

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

LEXXUS | rodinný dom s bazénom a nádherným pozemkom pod vinohradmi

Typ
Predaj
Okres
Pezinok
Mesto
Vinosady
Ulica
Modranská
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
186 m2
Celková plocha
360 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
5
Pridané
28.09.2023
Aktualizované
16.04.2024
Cena 0,00 €
Branislav Galla LEXXUS a.s.
Kontaktovať makléra +421 917 641 901

Popis nehnutelnosti

Spoločnosť LEXXUS, a.s. exkluzívne ponúka - veľkorysý 5 izbový rodinný dom v príjemnej podkarpatskej vinohradníckej oblasti Vinosady v blízkosti Pezinku a len 30 minút od hlavného mesta. Jedinečnosť nehnuteľnosti dodáva jej umiestnenie, čím získava dokonalý pocit súkromia, blízkosť prírody a komfortu pre rodinu, ktorá preferuje dobrú dostupnosť v kombinácii s kvalitou bývania. Pozemok s rozlohou 1357 m2 sa nachádza v susedstve iba dvoch rodinných domov, má dve brány s vjazdom na pozemok, rovinatý charakter a dospelú výsadbu stromov, nový bazén s protiprúdom či priestrannú prestrešenú terasu s vonkajším grilom a sedením. Dom kolaudovaný v r. 2000 je kvalitnou tehlovou stavbou s fasádnym zateplením, sedlovou strechou a krytinou Bramac, má všetky inžinierske siete /voda, elektrina, plyn a kanalizácia/ a je oplotený kvalitným murovaným plotom. Interiér je klimatizovaný, kúrenie má prostredníctvom plynového kotla Protherm formou rardiátorov, disponuje krbom v dennej obývacej izbe s prieduchmi a veľkým kozubom spoločenskej miestnosti. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, interiérové dvere a schody sú z kvalitného masívu, v dome je plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, stropy z keramických nosníkov a stropnými vložkami Protherm.
Dispozíciu prízemia tvorí zádverie s odkladacím priestorom a hosťovskou toaletou, priestranná vstupná hala zo vstupom do kuchyne s jedálenským kútom a tiež do obývacej izby s krbom, ktorá je schodiskom prepojená s galériou so schodiskom do spoločenskej miestnosti v suteréne s biliardom a otvoreným kozubom. Z haly na prízemí je vstup do dvojgaráže s výmerou 50 m² a pivnice.
Na poschodí domu sa nachádzajú 3 samostatné spálne so vstupom na balkón, kúpeľňa a veľkorysá hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou, vírivkou a sprchovým kútom.
V suteréne sa nachádza spoločenská miestnosť s galériou a schodiskom na prvé nadzemné podlažie, je tu fitness miestnosť, práčovňa, technická miestnosť, sklad a toaleta.
Komfort parkovania poskytuje okrem dvojgaráže s prechodom do domu "suchou nohou" aj veľkorysý prístrešok pre autá za veľkou eletrickou bránou z príjazdu od ulice.

Atraktívna nehnuteľnosť sa nachádza v obci Vinosady so základnou občianskou vybavenosťou ako je materská a základná škola, obchody a potraviny, reštaurácie, služby, športová vybavenosť a pod.. s výbornou dopravnou dostupnosťou do okresného mesta Pezinok vzdialeného iba 3 km, vinohradníckeho mesta Modra cca 2 km a hlavného mesta Bratislava približne 20 km. TOPPONUKA