Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Jana Kimpanová
vasilisa3@gmail.com
0908 987 414

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj rekreačný domček na pozemku 800 m2, vhodnom na výstavbu ďalšieho domu

Typ
Predaj
Mesto
Medzianky
Ulica
Medzianky
Typ nehnuteľnosti
Chaty a rekreačné objekty
Plocha priestoru
21 m2
Typ stavby
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
1
Pridané
21.03.2024
Aktualizované
27.04.2024
Mgr. Jana Kimpanová Vasilisa reality s.r.o.
Kontaktovať makléra 0908 987 414

Popis nehnutelnosti

Ponúkam Vám na predaj rozprávkový malý domček o výmere 21 m2 s terasou 24 m2, vhodný na bývanie pre jednu osobu, prípadne pár. Nachádza sa v obci Medzianky, neďaleko od odbočky reštaurácie Lietadlo, 4 km pred Hanušovcami, 17 km od Prešova. Skvelé dopravné spojenie, ak hľadáte túto lokalitu. Pozemok k domčeku má 800 m2, skvelé aj pre majiteľov zvieratiek, ktorí majú problém s bývaním v byte. Obec Medzianky je v tichom pokojnom prostredí, obklopenom prírodou. Domček je napojený na elektrinu, obecnú vodu, a odpad má riešený formou žumpy. Ohrev vody je bojlerom, varenie na indukčnej varnej doske, podlahové kúrenie. Internet je možné zaviesť od lokálneho dodávateľa optického pripojenia, ktorý má v obci svoje prípojky.

Domček bol postavený v roku 2023 a ide o nízkoenergetický montovaný dom so sendvičovou konštrukciou, zateplený pir panelmi s upravenou vonkajšou fasádou. Je rozdelený do dvoch častí, na ľavej strane sa nachádza kúpeľňa, v nej je priestranný sprchovací kút 80 x 120 cm so závesom, sprchovým setom s ručnou sprchou aj dažďovou hlavou, WC, práčka, umývadlo na doske, zrkadlo s poličkou, kôš na prádlo, bojler. Vetranie pomocou okna.

Pred kúpeľnou je osadená malá kuchynská linka s drezom, pod pracovnom doskou chladnička s malým mraziacim boxom v retro dizajne, indukčná varná doska, skrinky.

Vedľa kuchynskej linky rozkladací gauč a v pravej časti domu sa nachádza priestor na spanie - veľký pohodlný matrac na rošte 160 x 200 cm, perináč, oproti gauču stôl a 2 stoličky, ďalej stojanový vešiak na oblečenie, vešiakový panel na stene. Domček sa predáva zariadený ako na foto, s výnimkou vybavenia, ktoré sa nachádza v kuchynskej linke.

Pred domčekom je panelová betónová terasa na vonkajšie sedenie, na ktorú pohodlne položíte exteriérový nábytok. Je tam dostatok priestoru pre slnečník, alebo navŕtanie markízy a na pozemok si môžete umiestniť aj záhradný domček, miesta je tam dosť. Okolo celého pozemku sú vysadené rýchlorastúce stromčeky.

V domčeku je všetko nové, niektoré retro prvky vo forme zreštaurovaných kusov nábytku dodávajú tejto chalúpke zvláštne čaro. Je presvetlený, žiarivý, útulný a hlavne je tam ticho ako v raji a božský pokoj. Vonku budete počuť zurčanie potôčika.

Pôda je úrodná, na pozemku je slnko takmer celý deň, dariť sa bude vysadenej zelenine aj kvetom. Aktuálne sa tento domček prenajíma cez booking, na krátkodobé pobyty. Voľný od leta, po kúpe ho môžete využívať a peniaze z krátkodobého prenájmu už môžete použiť na zveľaďovanie a vo voľných termínoch si užívať tento domček sami. Zakázky môžu byť zrušené, ak sa Vám to nehodí. Táto téma môže byť predmetom komunikácie na obhliadke. Po zápise na katastri, na ktorý práve prebieha príprava (zápis nového rekreačného domčeka na katastrálnu mapu) bude možné čerpať na dofinancovanie kúpy aj menší úver (na rekreačné nehnuteľnosti maximálna doba splácania 8 rokov). Dohoda na cene je pre seriózneho záujemcu možná. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414.