Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 509 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Bc. Juraj Novotný maklér
Bc. Juraj Novotný
juraj.novotny@domypreludi.sk
+421910960004

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

MA/KOSTOLIŠTE - Moderná novostavba v ALEJI MARTINA BENKU

Typ
Predaj
Okres
Malacky
Mesto
Kostolište
Ulica
Martina Benku
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
111 m2
Celková plocha
118 m2
Typ stavby
Tehlová
Počet izieb
4
Pridané
12.03.2024
Aktualizované
12.03.2024
Bc. Juraj Novotný Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421910960004

Popis nehnutelnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj 4 izbovú novostavbu v modernej, nedávno vzniknutej časti obce Kostolište - ALEJ MARTINA BENKU. Rodinný dom sa začne stavať v 1Q roku 2024 a v 3Q/2024 bude vyhotovený v štandarde, ktorý je ešte možné v tomto čase meniť. Je naprojektovaný ako jednopodlažná stavba zastrešená rovnou strechou s francúzskymi oknami.

ŠTANDARD:
Dom bude postavený z tehlových tvárnic HELUZ family hr. 25cm, zateplený minerálnou vlnou hr. 15cm. Vykurovanie v rodinnom dome bude elektrické podlahové + teplovzdušný krb. Zdroj - tepelné čerpadlo, okná: hliníkové 3 sklá. Dom bude vyhotovený do nadštandardu, ktorý je možný v priebehu výstavby meniť podľa požiadaviek klienta. Momentálne vybraný štandard zahŕňa: laminatovú podlahu v celom dome, keramickú dlažbu a obklady v kúpeľni + sanita, predpríprava na osadenie kuchynskej linky, klimatizácie, na osadenie elektricky ovládaných vonkajších žalúzii. Súčasťou štandardu sú aj interierové dvere so zárubňami. Za príplatok je možné kompletné dokončenie aj vrátane kuchynskej linky - viac informácii priamo na obhliadke.

DISPOZÍCIA:
Dom dispozične pozostáva zo 4 izieb (priestranná obývačka s kuchyňou a 3 spálne), 2 kúpeľni, chodby, zádveria a terasy. Pre ilustráciu si pozrite priložený pôdorys.
Úžitková plocha domu: 111,04m2

POZEMOK:
Pozemok o veľkosti 453m2 je situovaný na konci ulice (predposledný pozemok). Terén je rovina a za pozemkom sa nachádza rozsiahle pole. Lokalita vyniká hlavne zelenými výhľadmi a prírodou, nakoľko pozemky kopírujú borovicové lesy. Výhodou je aj že vďaka ochrannému pásmu vysokého napätia, nie je možná ďaľšia výstavba za pozemkom. K pozemku sú dotiahnuté všetky inžinierske siete: obecná voda, elektrina, kanalizácia, plyn a optika. Pozemok je kompletne oplotený (z dvoch strán kamenný plot a z prednej a zadnej časti pletivo). Prístupová cesta je z veľkej časti obecná a asfaltová, ale priamo k pozemku už vedie kus vydlaždenej cesty na ktorej majú majitelia spoluvlastnícky podiel.

Kompletná cena vrátane štandardu a provízie: 320.000€.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel.čísle +421 940 947 943.

LOKALITA:
Pozemok na ktorom sa začína výstavba rodinného domu sa nachádza v obci Kostolište iba 5 minút od centra Malaciek. Pozemok sa nachádza v novovybudovanej časti obce, v ktorej okrem novostavieb rodinných domov nájdeme aj občiansku vybavenosť. Jedná sa o ulicu Martina Benku, na ktorej v poslednom období vzniklo množstvo novostavieb a tak ideálny priestor na bývanie pre mladé rodiny. Vďaka rýchlemu napojeniu na diaľnicu sa tak táto obec stáva výbornou alternatívou bývania s dobrou dostupnosťou do Bratislavy (cca 35 minút autom).

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.