Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 414 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Ladislav Šosták
ladislav.sostak@diamondreality.sk
+421 911 337 969

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NA PREDAJ REZIDENČNÝ DOM SO STAVEBNÝM POVOLENÍM | STARÉ MESTO - MOYZESOVA ULICA

Typ
Predaj
Okres
Košice I
Ulica
Moyzesova
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
761 m2
Celková plocha
761 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
15.05.2023
Aktualizované
26.04.2024
Ing. Ladislav Šosták Diamond Reality
Kontaktovať makléra +421 911 337 969

Popis nehnutelnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj ponuku, ktorá sa neodmieta. Jedná sa o výnimočný objekt v historickom centre Košíc, na ulici Moyzesova.

>>>VIDEOOBHLIADKU budovy si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/63pwjiLsF0U

Nejedná sa len o budovu v historickom centre mesta. Ide o celý projekt, ktorý bude nielen ziskový, ale navyše je k nemu všetko pripravené na okamžitú realizáciu. Posledné 2 roky majiteľ vybavoval všetky potrebné dokumenty nato, aby v tejto výnimočnej budove na Moyzesovej ulici mohlo vzniknúť 8 luxusných bytov, 2 nebytové priestory (vhodné na krátkodobý prenájom), 8 pivničných kobiek, welness zóna v suteréne a vonkajšia oddychová zóna s bazénom, či altánkom pre posedenie.

Stavebné povolenie, dokumentácia a povolenia od pamiatkového úradu, samotná projektová dokumentácia, cenové ponuky od všetkých dodávateľov materiálov, kalkulácia nákladov, zisku, web stránka na predaj jednotlivých bytov, jednoducho všetko je pripravené na okamžitú realizáciu.

Táto 3 podlažná budova stojí na pozemku s celkovou výmerou 478m² a jej zastavaná plocha je 324m². Vstupom od hlavnej cesty z Moyzesovej ulice sa cez nádherné otvorené schodisko dostaneme do hlavnej časti domu, odkiaľ sa už rozdeľujú cesty k jednotlivým miestnostiam, do pivnice, na dvor, schodiskom sa dostaneme na 1NP a podkrovie. Celková podlahová plocha je 690m² vrátane plochy podkrovia + 71m² tvoria plocha práve nebytové priestory v suteréne.

Posledné roky bola budova prenajímaná na administratívne účely a pokojne vám poskytne túto možnosť aj naďalej, no bola by veľká škoda nevyužiť takúto príležitosť. Na základe projektu tu môže vzniknúť 8 luxusných bytov s výmerami od 33m² - 146m². Len si predstavte, ako sa budú predávať tieto luxusné byty v centre mesta, s vysokými 3,9 metrovými stropmi, balkónmi, vonkajším dvorom s bazénom či miestom na grilovanie. Ten má rozlohu 154m². Nakoľko je parkovanie veľkým problémom v rámci developerských projektov v centre mesta, aj takáto možnosť tu je a vo vnútornom dvore môže vzniknúť niekoľko miest na parkovanie.

Nakoľko sa nejedná o pamiatkovú rezerváciu, nepodlieha rekonštrukcia interiéru pravidlám pamiatkového úradu, no exteriér áno. To dáva veľmi veľa možností na realizáciu a čo ja najdôležitejšie, zajtra môžete začať realizovať tento projekt. Všetky dokumenty sú pripravené s pečiatkami právoplatnosti.

Celá budova so stavebným povolením a celým projektom je na predaj za 1.200.000 eur bez DPH. Ak vás táto výnimočná ponuka oslovila, rád vám ju ukážem aj osobne. Zavolajte mi na číslo 0911 337 969.