Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Ladislav Šosták
ladislav.sostak@diamondreality.sk
+421 911 337 969

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NA PREDAJ DOM S PREDAJŇOU A 3 BYTOVÝMI JEDNOTKAMI | HOLUBYHO ULICA

Typ
Predaj
Okres
Košice IV
Mesto
Juh
Ulica
Holubyho
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
245 m2
Celková plocha
356 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
05.09.2023
Aktualizované
27.04.2024
Ing. Ladislav Šosták Diamond Reality
Kontaktovať makléra +421 911 337 969

Popis nehnutelnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj podnikateľský objekt s 3 bytmi vhodnými na prenájom.

Tento dom je postavený na Holubyho ulici, ktorá je známou a vychýrenou podnikateľskou časťou v rámci Košíc, kde každý chce mať svoju prevádzku či showroom. To vám práve teraz ponúkam. Táto budova stojí na pozemku s rozlohou 356m2 a len samotná úžitková plocha je 244m2. Tento dom sa delí na dve časti, kde v prvej časti môže fungovať vaša prevádzka a v zadnej časti domu sú k dispozícii 3 bytové jednotky a 3 garáže.

Do prevádzky/predajne je priamy vstup z hlavnej cesty a ocitnete sa v hlavnej obchodnej hale, kde môžete vystavovať svoj tovar či vítať svojich klientov. Z tohto priestoru sa ďalej dostanete do 2 samostatných kancelárií, kuchynky, kúpeľne a toalety. V suteréne sa nachádza sklad, archív a technická miestnosť.

Zadná časť disponuje 3 bytovými jednotkami ( 2x 2 izbový byt a 1x 1 izbový byt). Tieto byty sú neustále prenajaté a tak je to ideálna možnosť na budovanie pasívneho príjmu. Navyše pod týmito bytmi sa nachádzajú 3 samostatné priestranné garáže, každá je vykurovaná a napojená na vodu a elektriku, takže možnosti využitia sú rôzne a taktiež prenájom týchto skladových priestorov vám vygeneruje ďalší príjem. Len samotné byty dnes generujú 1500 eur mesačne a garáže 900 eur mesačne.

Obchodný priestor je aj v dnešnej dobe v prenájme za 1000 eur mesačne. AK uvažujete nad investíciu a zrátate všetky príjmy z prenájmu (3400 eur mesačne) a odpočítate náklady, ktoré na celý dom predstavujú neuveriteľných 200 eur/mesačne, dostanete výnos skoro 7,5%, čo je skutočne vynikajúce číslo.

Cena tejto investičnej nehnuteľnosti je 528.000 eur vrátane všektých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na čísle 0911 337 969