Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 501 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Patrik Janok, RSc.
janok@diamondreality.sk
0905 513 697

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

REZERVOVANÉ! Na predaj chata Košice , pozemok v intraviláne 911m2

Typ
Predaj
Okres
Košice I
Ulica
Hrbová
Typ nehnuteľnosti
Chaty a rekreačné objekty
Plocha priestoru
911 m2
Celková plocha
911 m2
Stav objektu
Pôvodný
Pridané
25.07.2023
Aktualizované
27.04.2024
Cena 1,00 €
Mgr. Patrik Janok, RSc. Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0905 513 697

Popis nehnutelnosti

Mgr.Patrik Janok, RSc. z Diamond Reality exkluzívne ponúka na predaj celoročne obývateľnú chatu v lokalite Červený breh v Košiciach.

Táto nehnuteľnosť spája rekreačné bývanie a investíciu do pozemku na zaujímavom mieste .

Chata sa nachádza v intraviláne /zastavanom území / mesta Košice v lokalite Sever na Červenom brehu. Prístup je z ulice Žľaby. Táto lokalita je v poslednom období označovaná ako košické "Beverly Hills". V okolí prebieha výstavba malopodlažných domov - inak povedané ... Toho najdrahšieho čo sa vôbec dá v Košiciach kúpiť. Nehnuteľnosti tu vlastnia významné osobnosti, či už na bývanie, alebo ako investíciu.

Chata sa nachádza na svahovitom pozemku s rozlohou 911m2. Zastavaná plocha je 23m2. Orientácia je východ-juh-západ.

K pozemku sa dostanete ulicou s názvom Žľaby a zvyšok cesty k chate je cca 180m po spevnenej ceste. Chata aj pozemok sú vysporiadané v osobnom vlastníctve. Na príjazdovej ceste je vlastník oprávnený právom prechodu aj prejazdu.

Chata postavená z tehál z 80-tych rokov má predsieň, samostatnú izbu, kuchyňu, kúpeľňu s toaletou. Poskytuje na malom priestore všetko čo potrebujete. Môžete si tu uvariť, osprchovať sa, spať v pohodlí porovnateľnom s bytom. Je možné ju prenajímať.

Kúrenie je riešené pieckou na tuhé palivo a elektrickými ohrievačmi.

Z chaty a pozemku je parádny výhľad na Košice.

Inžinierske siete:

- elektrina 230/400 V

- voda z vlastného vrtu

- septik

- internet

Priamo na pozemku sú vytvorené parkovacie miesta pre dve autá.

Chata sa dá prestavať na väčšiu, alebo na jej mieste postaviť nové rekreačné bývanie so zastavanosťou 91m2. Ak postavíte dve podlažia tak 182m2 je už slušný priestor na rekreáciu či príležitostné bývanie.

CENA : 159 990 eur

Financovanie je možné aj úverom pri založení inej nehnuteľnosti. O možnostiach úveru sa môžete nezávazne - zadarmo poradiť s našími finančnými poradcami.

Verím, že vás táto výnimočná ponuka zaujala. Obhliadkou a procesom predaja vás bude sprevádzať vždy dobre naladený realitný maklér a konzultant Mgr.Patrik Janok,RSc.

Volať môžete kedykoľvek m.0905513697

Ak uvažujete nad predajom svojej nehnuteľnosti, pokojne ma kontaktujte.

patrikjanok.sk