Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 507 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Anita Durdík
info@samorin.com
+421905790082

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

STAVEBNÉ POZEMKY V HVIEZDOSLAVOVE s IS

  • Pozemky, Predaj, Dunajská Streda, Hviezdoslavov | pic. 0
Typ
Predaj
Ulica
Hviezdoslavov
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
2041 m2
Pridané
28.06.2023
Aktualizované
22.04.2024
Cena 189,00 €/m2
Anita Durdík Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421905790082

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj stavebné pozemky v dobrej lokalite v obci Hviezdoslavov. Na predaj sú dva pozemky ležiace vedľa seba s výmerou 1020m2 a 1021m2. Pozemky sa predávajú každý zvlášť, ale dajú sa kúpiť aj spolu ako jeden veľký ucelený pozemok. Rozmery spojeného pozemku sú cca. 56 m x 37 m. Jednotlivé parcely majú rozmery cca. 28m x 37m. Pri pozemku je už v súčasnosti verejný vodovod a kanalizácia s osobitným súhlasom na ich pripojenie. Na pozemku sa nachádza elektrina s elektrickými hodinami. Zároveň s pozemkami sa prevádza aj podiel na prístupovej ceste. Pozemok je v územnom pláne obce s povolením výstavby rodinných domov. V okolí je už v súčasnosti rozvinutá výstavba rodinných domov a pozemky sú vhodné nielen pre individuálnu výstavbu, ale aj pre developera, ktorý si tam môže postaviť rodinné domy. Obec Hviezdoslavov patrí k vyhľadávaným lokalitám a po spustení diaľnice R7 sa stala obec ľahko a rýchlo dostupnou počas celého dňa aj smerom do Bratislavy. Zároveň v obci Hviezdoslavov sa buduje aj nová infraštruktúra, nielen obchodov, ale aj školy, škôlky a pod. Ponuku sa určite oplatí vidieť.

Cena 189,-EUR na M2.


Garantujeme Vám právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu s 23 ročnou praxou!

V prípade otázok volajte: 0905 79 00 82, E-mail: info@samorin.com  www.samorin.com, www.byvanie.com