Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 505 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Daniela Dobošová maklér
Ing. Daniela Dobošová
daniela.dobosova@bellavitaslovakia.sk
0902 849 249

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Rezervovany Moderný 3 izbový byt , Galanta

Typ
Predaj
Mesto
Galanta
Ulica
Zoltána Kodálya
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
67 m2
Celková plocha
67 m2
Stav objektu
úplne prerobený
Počet izieb
3
Pridané
18.12.2023
Aktualizované
28.03.2024
Ing. Daniela Dobošová Realitný maklér
Kontaktovať makléra 0902 849 249

Popis nehnutelnosti

NOVÁ PONUKA U NÁS !!! NOVÁ CENA !!!
Moderný 3-izbový byt s lodžiou Vám prináša pohodlie a štýl, ktoré ste vždy hľadali. Táto nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou, čo znamená, že si môžete užívať nové a špičkové vybavenie bez starostí .

Dispozícia bytu: Kuchyňa s výstupom na lodžiu prepojená s obývačkou, 2 samostatné nepriechodné izby, kúpelka so sprchovacím kútom a samostatná toaleta. K bytu prislúcha pivnica.

Lokalita ponúka vynikajúcu dostupnosť k obchodom, službám, reštauráciám a verejnej doprave. Nechajte sa očariť týmto moderným bývaním, ktoré je pripravené vás privítať.
Nezmeškajte túto príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes a objavte svoj nový domov!

Vybavenie bytu: Nová kuchynská linka so spotrebičmi ( umývačka riadu, digestor, varná doska, elektrická rúra, veľká chladnička).
V rámci rekonštrukcii boli osadené nové plastové okná ( 3 sklo ) so žalúziami a sieťkami prosti hmyzu, komlet vymená elektroinštalácia, vodoinštalácia, keramická dlažba v kuchyni, na chodbe , v kúpelke a toalete, moderná kvalitná sanita, kúpelňový nábytok vyrovený na mieru . V izbách sú krásné pôvodné drevené parkety,nové interiérové a vchodové dvere. V byte sú urobené stierky a vymalované na bielo.
Byt je kúpou Váš !!!

Výmera bytu : 67m2
poschodie 1/3

Kľúče v RK !!! - Obhliadku si dohodnite už dnes na telefónnom čísle 0902 849 249