Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 433 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Eleonóra Mišovichová
misovichova@karinpartners.sk
0904 94 85 84

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Luxusný 3 IB s vlastným kotlom - Dunajská Streda

Typ
Predaj
Ulica
Záhradnícka
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
133 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
3
Pridané
16.01.2023
Aktualizované
28.03.2024
Eleonóra Mišovichová KARIN & PARTNERS, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0904 94 85 84

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj pekný, svetlý 3 izbový byt v Dunajskej Strede na Záhradníckej ulici. Byt prešiel celkovou rekonštrukciou.

Celková plocha bytu je 133m2 a nachádza sa na štvrtom poschodí . Pri vstupe do bytu je vstupná hala vo výmere 7,8 m2 s rolldorom, odkiaľ sa vstupuje na chodbu vo výmere 9,8m2. Naľavo od vstupu na chodbu je jedáleň a otvorená obývačka s kuchyňou. Celková výmera tejto časti bytu je 57,4 m2. Obývacia  izba je vybavená klimatizáciou a krbom.

Napravo od vstupu na chodbu sa nachádza malá otvorená pracovňa vo výmere 8m2. Odtiaľ sa vchádza do nočnej časti bytu, kde sa nachádzajú dve izby. Jedna izba je vo výmere 15,7m2 a druhá izba 13,1m2. V tejto časti sa nachádza aj WC (1,4m2) a veľká kúpeľňa so sprchovacím kútom, ale s možnosťou pridania vane (10m2). 

Oproti vstupu je veľká terasa s krásnym výhľadom vo výmere 9,68m2, ktorá bola v roku 2019 kompletne rekonštruovaná a je vybavená novou odnímateľnou markízou. 

Veľkou výhodou bytu je samostatné bývanie na najvyššom  poschodí, ktoré zabezpečuje súkromie, ticho a kľudné posedenie na terase.  



Videoobhliadka: 

https://drive.google.com/file/d/1_uGO3qnjwyd0ZJmDy8lKw_Y_ysBlA4t8/view





Mesačné náklady na byt sú cca 150 Eur/mesiac.  Pri vstupe do podzemných garáží  je aj spoločná kočikáreň. 

Celý byt je luxusne zariadený a zariadenie je zahrnuté do ceny bytu. 


V byte je podlahové kúrenie, klimatizácia, samostatný bojler a elektrický kotol pre vlastné vykurovanie. 

Bytovka bola zatepľovaná v roku 2012.

Občianska vybavenosť: Lidl, Billa, Jednota, v pešej dostupnosti nemocnica, rôzne súkromné zdravotné strediská, lekáreň, škola, škôlky, detské centrum. 

Mesto Dunajská Streda leží približne v strede Žitného ostrova  Mestom prechádza aj železničná trať Bratislava - Komárno. Dunajská Streda leží 29 km južne od Galanty, 53 km severozápadne od Komárna, 45 km juhovýchodne od Bratislavy  a 39 km severne od maďarského Győru. 

V Dunajskej Strede sa nachádza aj termálne kúpalisko s aquaparkom. V septembri sa koná tradičný žitnoostrovský jarmok a mnoho sprievodných podujatí a koncertov.

Cena nehnuteľnosti je 266 OOO-- ,-Eur celkom (vrátane zariadenia)  a sú v nej zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.  

Cena garáže: 15.000 Eur.



V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, kontaktujte ma prosím na tel. čísle: 0904 948 584, mail: eli.misovichova@gmail.com.