Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 414 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Gabriel Greššo maklér
Gabriel Greššo
gabriel.gresso@lexxus.sk
+421 903 417 034

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

LEXXUS - PRENÁJOM kancel. priestor, Ružinov, ul. Sv. Vincenta, 82,60m2

Typ
Prenájom
Mesto
Ružinov
Ulica
Sv. Vincenta
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
82 m2
Celková plocha
82 m2
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
4
Pridané
13.05.2020
Aktualizované
13.12.2022
Cena 700,00 €/mes.
Gabriel Greššo LEXXUS a.s.
Kontaktovať makléra +421 903 417 034

Popis nehnutelnosti

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom zariadený kancelársky priestor na ul. Sv. Vincenta v Metskej časti Ružinov, BA II., prízemie, celková výmera 82,60 m2 + 3x vlastné garážové státie v suteréne objektu + samostatný murovaný priestor v suteréne, veľké plastové okná, bezpečnostné dvere, alarm, intercom, štrukturovaná kabeláž, ISDN, klimatizácia.

Príjemný , kompletne zariadený kancelársky priestor s atypickým usporiadaním interiéru sa nachádza na prízemí polyfunkčného domu, kolaudácia 2006 na konci slepej ulice v lokalite novostavieb mestskej časti Ružinov.

POPIS: vstupná predsieň, komunikačná chodba, kancelária a recepcia oddelená priečkou, centrálna kancelária, archív, kuchynka, WC s umývadlom, kancelária.

Priestory sú zariadené kancelárskym nábytkom, úložné priestory a police, podlahy: parkety, koberce, dlažba, drevené interiérové dvere, sádrokartónové stropy s osvetlením,vnútorné vertikálne žalúzie, kuchynská linka s nerezovým dresom, toaleta s umývadlom.

Výborná poloha a dopravná dostupnosť s priamym napojením na Tomášikovu ulicu, kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti hotel Bratislava, ihneď voľný.

Cena mesačného nájmu za kancelársky priestor : 700,- eur/mesiac + 3x garážové státie 100,- eur/mesiac/ 1 státie + murovaný priestor v suteréne 50,- eur/mesiac + energie, IHNEĎ VOĽNÉ.

TOPPONUKA