Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Bc. Petra Hayek
petrahayek@expisreal.sk
0917 854 239

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PREDAJ starší RD s veľkým pozemkom Bratislava Strojnícka EXPIS REAL

Typ
Predaj
Mesto
Ružinov
Ulica
Strojnícka
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
110 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
4
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
19.05.2020
Aktualizované
14.10.2020
Bc. Petra Hayek Expisreal s.r.o.
Kontaktovať makléra 0917 854 239

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj dva rodinné domy v Ružinove na Strojníckej ulici.



1. Rodinný dom v pôvodnom stave so štyrmi izbami. Nutná rekonštrukcia. 

Výmera pozemku je 1223 m2 s napojením na inžinierske siete (voda, plyn, elektrina). Odpad je vedený do septiku s možnosťou napojenia sa na verejnú kanalizáciu.

Na dvore sa nachádza garáž,  ovocné stromy.

Cena nehnuteľnosti je 234000 € a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena, v ktorej sú zahrnuté všetky poplatky, právny a hypotekárny servis 
Rodinné domy spolu susedia. Parkovanie je bezproblémové.

Dom sa nachádza na hranici Vrakune /Ružinova - Mestská časť Ružinov disponuje úplnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky,, nákupné centrá, posilňovne, reštaurácie, zelené parky, nemocnica...



Pozrite si VIDEO prehliadku :  hhttps://www.youtube.com/watch?v=2hqF4ssGr-o&t=9s



Ponúkame Vám na predaj aj druhý vedľajší susedný rodinný dom



2. Rodinný dom v pôvodnom stave s troma izbami. Nutná rekonštrukcia.  Na dvore sa nachádza skleník, garáž a hospodárska miestnosť.


Výmera pozemku je 1079 m2 s napojením na inžinierske siete (voda, plyn, elektrina). Odpad je vedený do septiku s možnosťou napojenia sa na verejnú kanalizáciu.

Cena nehnuteľnosti je 224.000 € a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena,v ktorej sú zahrnuté všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. 

Parkovanie je bezproblémové.



Pozrite si VIDEO prehliadku : https://www.youtube.com/watch?v=iIiUtmJsWTI




V prípade, že sa rozhodnete financovať kúpu nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, ponúkame vám služby nášho hypotekárneho špecialistu pre výpočet a zabezpečenie najvýhodnejších podmienok celkom ZADARMO!



Obhliadky a info:

0917854239

Bc. Petra Hayek, Expisreal