Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 438 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Zuzana Tóthová
tothova@karinpartners.sk
0917 524 119

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Tento krásny rodinný dom môže byť váš !

Typ
Predaj
Ulica
Pri trati
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
250 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
4
Pridané
26.02.2020
Aktualizované
26.02.2020
Zuzana Tóthová KARIN & PARTNERS, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0917 524 119

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj samostatne stojaci pekný, priestranný, svetlý a dispozičné veľmi dobre  riešený  4 - izbový rodinný dom - novostavba  Bratislava , Podunajské Biskupice, ulica Pri trati.

VÝMERA:
Pozemok: 416 m2
Zastavané plochy : 110 m2 ,Úžitková plocha : 172 m2 , Podlahová plocha : 250m2

DISPOZÍCIA:
Dom ma  dve podlažia a pivnicu. PRÍZEMIE : vstup cez priestrannú chodbu , prechod do garáži, kúpeľňa so sprchovým kutom a WC, schodisko , kuchyňa a obývacia izba s krbom je prepojená s jedálenskou časťou a s výstupom na terasu . PRVÉ podlažie: spálňa so šatníkom,  2 samostatne izby s balkónom ,priestranná  kúpeľňa s vaňou,  sprchovým  kútom a WC. PIVNICA : vstup cez vnútorné schodisko, chodba , samostatná miestnosť kde  je  možnosť  napojenia na komín pre krb, práčovňa a veľká technická miestnosť, miestnosť pod schodiskom.

POPIS:
Vstup na pozemok je cez elektrickú bránu a bránku. Na pozemku automatická závlaha . KOLAUDÁCIA domu bola v roku 2006 . Dom je zateplený, vonkajšia fasáda silikónová umývateľná , euro okna - smrek , podlahy -  parkety drevené, dlažba , schodisko drevené - dubové , dvere a zárubne robené na mieru  drevené - dubové , kuchynská linka robená na mieru s umývačkou riadu , zabudovaná elektrická rúra ,mikrovlnka, chladnička s mrazničkou. Kúrenie - v celom dome radiátory , vykurovací kotol na plyn so zásobníkom teplej vody.  Alarm, video vrátnik . Elektrina, plyn, mestská voda, septik.  

PARKOVANIE:
Garáž , otváranie na diaľkové ovládanie pre jedno auto a vstup do domu suchou nohou čo je veľkou výhodou , možnosť parkovať ďalšieho auta priamo na pozemku .

MOŽNOSŤ:
Dom je voľný, do ktorého sa môžete hneď nasťahovať a predáva sa so zariadením.

LOKALITA:
Rodinný dom sa nachádza v zastavanej časti v tichom prostredí , výborná občianska vybavenosť, škola, škôlka ,zastávka MHD .

CENA: 360 000 €

EXKLUZÍVNE LEN U NÁS V PONUKE!    V cene sú zahrnuté kompletne služby RK : vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad do katastra, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností vo výške 66 €, odovzdanie nehnuteľnosti .  Využite naše BEZPLATNÉ HYPOTEKÁRNE  poradenstvo.

kontakt : 

Zuzana Tóthová ,  0917524119,  tothova@karinpartners.sk

certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

Pre našich klientov poskytujeme osobný prístup pri predaji, rýchlosť a znalosť trhu.

Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN&PARTNERS real s.r.o