Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 437 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
JUDr. Marcel Korec
korec@karinpartners.sk
0908 763 329

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj viac generačný rodinný dom Podunajské Biskupice

Typ
Predaj
Ulica
Sĺňavská
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
314 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
29.06.2020
Aktualizované
29.06.2020
JUDr. Marcel Korec KARIN & PARTNERS, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0908 763 329

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Podunajských Biskupiciach na Sĺňavskej ulici. Užitková plocha domu je 314m2 na 4 podlažiach. Na pozemku sa nachádza aj dvojgaráž s výmerou 40m2 (elektrika, voda, montážna jama) a samostatný domček s výmerou 20m2 (garsónka).

Výmera pozemku: 600m2

Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a pozostáva z dvoch jednotiek so samostatným vchodom 

1. Na prízemí sa nachádza 3-izbový byt + pivnica, kompletná rekonštrukcia. Dispozícia: chodba, obývačka spojená s kuchyňou, 2 spálne, toaleta, kúpeľňa, balkón, schody do pivnice - pivnica pozostáva z dvoch miestností: práčovňa a technická miestnosť (plynový kotol, zásobník na vodu).

2. Na prvom a druhom poschodí sa nachádza 6 izieb. Dispozícia: 1. poschodie - obývačkas krbom spojená s kuchyňou, balkón, 2 spálne s balkónom, kúpeľňa. 2. poschodie - 2 spálne, spoločenská miestnosť s krbom a barom, kúpeľňa.

Siete - elektrina, plyn, kanalizácia, optický internet

Súčasťou tejto výnimočnej nehnuteľnosti je aj dvojgaráž s výmerou 40m2 (elektrina, voda, montážna jama) a samostatný domček s výmerou 20m2, ktorý sa prenajíma ako garsónka (cca 400 EUR/mes. zisk cez AirBnb).

Výhody: Investičný potenciál, viac generačné bývanie, nízke prevádzkové náklady, kľudná lokalita - slepá ulica.

Znížená cena: 510 000,-EUR vrátane kompletného právneho servisu a poradenstva

Kontakt: JUDr. Marcel Korec korec@karinpartners.sk 0908 763 329