Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
378 918 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Karin Zápalová, RSc.
zapalova@karinpartners.sk
0918 971 554

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NA PREDAJ 2 izbový byt s terasou o výmere spolu 70,2m2

Typ
Predaj
Okres
Senec
Mesto
Bernolákovo
Ulica
Pšeničná
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
70 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
04.05.2024
Aktualizované
18.05.2024
Mgr. Karin Zápalová, RSc. KARIN & PARTNERS, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0918 971 554

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj zariadený a komplet vybavený dvojizbový byt s terasou v Bernolákove, Pšeničná ul.

Ak hľadáte nové bývanie v okolí Bratislavy, v pokojnej lokalite a nechcete riešiť zariaďovanie a rovno sa nasťahovať, rada Vám predstavím tento kompletne zariadený dvojizbový byt v obci Bernolákovo.

Byt s celkovou výmerou podlahovej plochy 59,2 m2 plus plocha terasy 11m2 sa nachádza na 1. poschodí bytového domu rodinného typu len so 6 bytmi, ktorý bol skolaudovaný v roku 2017.

Pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, terasy, chodby, spálne a kúpeľne.

Byt je krásne svetlý s orientáciou na juhozápad.



Predáva sa komplet zariadený, vrátane nábytku v interiéri aj na terase. Dostatok úložného priestoru je zabezpečený vstavanými skriňami. Kuchynská linka je vybavená zabudovanými spotrebičmi, vrátane chladničky s mrazničkou, mikrovlnnej rúry, kompaktnej rúry, indukčnej varnej dosky, umývačky riadu, práčky, priestorového digestora. Ochrana bytu je zabezpečená aj alarmom značky Jablotron.



V byte je teplovodné podlahové kúrenie napojené na plynový kotol.

K bytu prislúcha parkovacie miesto pred rodinným domom.

Nízke mesačné náklady na bývanie - 100 €.

Byt je bez tiarch.



Úžitková plocha byt je 70,2 m2 (z toho terasa 11 m2).



Silné stránky tejto nehnuteľnosti sú najmä kompletné estetické a praktické zariadenie bytu a pokojná lokalita v obci s kompletnou vybavenosťou v blízkosti hlavného mesta.



Obec Bernolákovo leží v tesnej blízkosti Bratislavy v rovinatej oblasti Podunajskej nížiny a v približne rovnakej vzdialenosti od okresného mesta Senec. Obec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, ihriská, materské školy, školy, zdravotné stredisko, Slovenská pošta, obchody, reštaurácie, kaviarne, športoviská. Nachádza sa tu kaštieľ Theresia Chateau, ktorý je umiestnený v srdci svetovo známeho golfového areálu Black River Golf Resort.



Prejdite sa po byte pred obhliadkou prostredníctvom našej 3D prehliadky:



https://my.matterport.com/show/?m=KqKQG9uvbVW



Cena: 179 000,-€ vrátane právneho servisu a hypotekárneho poradenstva



Kontakt k obhliadke:

Mgr. Karin Zápalová, RSc.

+421 918 971 554

zapalova@karinpartners.sk