Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Predaj 1 izbového bytu s balkónom vo Zvolene.

Typ
Predaj
Mesto
Zvolen
Mestská časť
Tepličky
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
36 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
1
Pridané
03.04.2020
Aktualizované
03.04.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký 1 izbový byt s balkónom vo Zvolene-Stráž. Nachádza sa na 2. poschodí v bytovom dome s výťahom a je o rozlohe 36,44m2. Byt je kompletnej rekonštrukcii - podlahy, stierky, elektrika v celom byte, murované jadro, platové okna ..... Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 1 izby s balkónom a kúpeľne s wc. K bytu patrí aj latková pivnica.
Viac informácií v realitnej kancelárii.

V cene ponúkanej nehnuteľnosti je právny servis. Náš hypotekárny poradca Vám bezplatne pomôže získať ideálny úver na kúpu danej nehnuteľnosti. Súčasťou komplexného servisu nášho hypotekárneho poradcu je aj dlhodobá starostlivosť o hypotekárny úver, ušetrenie na poplatkoch, na preplatení úveru a zabezpečenie rodiny a príjmu v prípade neschopnosti splácania úveru. Bližšie informácie v realitnej kancelárii Pekné reality, s.r.o., A. Sládkoviča 91/7, Zvolen. Tel: 0908 440 790, www.peknereality.sk, www.peknereality.eu, belkova@peknereality.sk.