Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 511 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing.Ladislav Beňo
beno@dealreal.sk
0903 738 218

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Apartmány na Liptove, Žiar – Západné Tatry

Typ
Predaj
Mesto
Žiar
Ulica
143
Typ nehnuteľnosti
Komerčné objekty
Plocha priestoru
300 m2
Celková plocha
1352 m2
Typ stavby
Drevená
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
10
Pridané
20.02.2024
Aktualizované
21.03.2024
Cena 0,00 €
Ing.Ladislav Beňo Deal real estate, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0903 738 218

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám predaj polyfunkčného objektu s dvomi apartmánmi na Liptove v obci Žiar, ktorá je ústim jednej z najznámejších tatranských dolín, Žiarska dolina. Nachádza sa na veľkom slnečnom pozemku s výmerou 1 352m2. Objekt bol skolaudovaný v roku 2003, napojený je na obecný vodovod, kanalizáciu a elektrickú prípojku. Polyfunkčný objekt s celkovou úžitkovou plochou 300m2 pozostáva z prízemia a podkrovia.

Priestory na prízemí slúžili ako výrobňa, predajňa s kanceláriou, sklad. Nachádza sa tu aj sociálne zariadenie. Sú napojené na všetky IS. Priestory sú vhodné na rekonštrukciu buď na trvalé bývanie, prípadne na agroturistiku.

Na poschodí sa nachádzajú 2 identické apartmány, každý s obytnou plochou 46,50m2 (spolu 93 m2) + schodisko s teraskou o výmere 22,30m2. Dispozične pozostávajú z chodby, kúpeľne s WC, obývacej izby s kuchyňou a dvoch samostatných spální. Celková ubytovacia kapacita je osem osôb bez prístelky.

Za objektom sa nachádza krásny rovinatý pozemok s výhľadmi na Západné Tatry, ktorý momentálne slúži na športové vyžitie. Nachádza sa tu aj plne vybavený altánok s murovaným grilom a posedením.

Pozemok by sa dal využiť na výstavbu ďalších apartmánov, prípadne domu.

Terény v okolí obce sú v zime premenené na sieť lyžiarskych trás s východiskom na konečnej zastávke autobusu a veľkého parkoviska.  Nad obcou Žiar sa plánuje výstavba golfového ihriska. V blízkosti sa nachádza lyžiarske stredisko Dolinky, salaš, turisti ocenia vstup do Žiarskej doliny s výstupmi na Baranec, Baníkov, Roháče, Volovec .... V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.