Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Kristína Maruškinová
maruskinova@breznoreality.sk
+421918821700

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Pozemok s chatkou - Horehronie - okr. Brezno

Typ
Predaj
Okres
Brezno
Ulica
Závadka
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
396 m2
Pridané
13.03.2024
Aktualizované
27.04.2024
Mgr. Kristína Maruškinová Brezno reality, s.r.o
Kontaktovať makléra +421918821700

Popis nehnutelnosti

Pozemok sa nachádza v pokojnej lokalite Nízkych Tatier a Slovenského Rudohoria, v podhorskej obci Závadka nad Hronom v okrese Brezno. Situovaný je mimo hlavnej cesty s celkovou výmerou 396 m2. Na pozemku sa nachádza dvojpodlažná chatka, v ktorej je možné si dobudovať inžienierske siete - studňa je na pozemku, elektrina v dosahu v blízkosti pozemku. Pri chatke je suché WC a odkladací uzamykateľný sklad náradia. Pozemok je využiteľný na rekreačné účely, ale taktiež na stavbu rodinného domu, kde chatka môže slúžiť v lete ako letný domček pre hostí, prípadne aj celoročne, nakoľko je zateplená. Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke.

Obec disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, najmä miestnou plavárňou s možnosťou využívania sauny, masáží a športového areálu. V blízkom okolí je možné vyraziť na turistiku, cykloturistiku a vysokohorskú turistiku na Chopok, Ďumbier a Kráľovú hoľu. Na Horehroní sa oplatí navštíviť lesnícky skanzen Čierny Balog, Čiernohorskú železnicu, jaskyne, prameň Hrona a mnohé lyžiarske strediská, z ktorých najznámejšie sú Polomka Bučnik (5km), Ski Telgárt (20km), Jasná juh/sever (40km), Tále a Mýto pod Ďumbierom (35 km).

Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení.

Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku.

Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o.
Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.