Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 510 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
obhliadky
obhliadky@domypreludi.sk
0948257301

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Trojgeneračný RD, na pozemku 520 m2 s bazénom, Hlavná, Záhorská Ves

Typ
Predaj
Okres
Malacky
Ulica
Hlavná ulica
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
300 m2
Celková plocha
400 m2
Typ stavby
Zmiešaná
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
8
Pridané
21.03.2024
Aktualizované
05.04.2024
obhliadky Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

POPIS DOMU:

Realitná kancelária Domy pre ľudí ponúka  na predaj veľký trojgeneračný rodinný dom o rozlohe 300 m2 s veľkou povalou, so štyrmi pivnicami na pozemku o rozlohe 520 m2 s krytým bazénom so slanou vodou. Dom má dva samostatné vchody, delí sa na novšiu a staršiu časť domu. Možnosť využiť aj na bývanie a podnikanie. V novšom dome sa nachádza na prízemí veľká obývačka s krbom s výduchmi do izieb, veľká kompletne zariadená kuchyňa, nová kúpeľňa so sprchovacím kútom a veľkou rohovou vaňou, spálňa s balkónom do dvora, na prvom poschodí sa môže byt využívať samostatne momentálne sa tam nachádza kuchyňa s balkónom, obývačka s krbom s východom na balkón, veľká spálňa a kúpeľňa s WC. Staršia časť domu má samostatný vchod, na prízemí sa nachádza obývačka, kuchyňa, dve samostatné izby, kúpeľňa s WC, na poschodí sa nachádza veľká spálňa.

STAV DOMU:

V dome sú plastové okná, laminátové podlahy, dlažby, novšia strecha, dom je zateplený, má plynové kúrenie, alarm s kamerami, záhrada je krásne  upravená  so závlahou, krytý bazén so slanou vodou a s vyhrievaním. Dom je pripravený z časti na bývanie s možnosťou prerobenia interiéru podľa vlastných predstáv. Možnosť hypotekárneho úveru. Pred domom sú tri parkovacie státia. 

LOKALITA:
Dom sa nachádza v tichej lokalite v blízkosti krásnej prírody, v obci sa nachádza  kompletná občianska vybavenosť – škola, škôlka, nákupné možnosti, zdravotné stredisko. Obec sa nachádza 16 km od Malaciek a cca. 35 km od Bratislavy, 2 km kompou do Rakúska.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.