Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Vítězslav Lazar
lazar@loftreal.sk
0905 551 791

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Historický dom na okraji obce Vyhne /10 km pri Banskej Štiavnici/

Typ
Predaj
Mesto
Vyhne
Ulica
Vyhne
Typ nehnuteľnosti
Chaty a rekreačné objekty
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
05.12.2021
Aktualizované
05.12.2021
Vítězslav Lazar LOFT real s.r.o.
Kontaktovať makléra 0905 551 791

Popis nehnutelnosti

Na predaj zrekonštruovaný stredoveký banícky dom v obci Vyhne /cca 10 km, 15 min/ od Banskej Štiavnice.

 

Dom má kamenné múry hrúbky 1 m, je dvojpodlažný, v prízemí kuchyňa, chodba s pôvodnou ryolitovou ručne kresanou dlažbou, drevené schodisko, dve kúpeľne so sprchovým kútom a WC, jedna izba. Na poschodí 4 izby /jedná veľká miestnosť a tri spáľne/.

        

Nehnuteľnosť stojí na vyvýšenom mieste, orientácia na južnú slnečnú stranu, s výhľadom do krajiny, na veľkom, svahovitom, terasovitom pozemku /3.852 m2/ s ovocnými stromami, pohodlne prístupná po asfaltovej ceste, parkovanie na vlastnom pozemku. V svahu za domom je v skale vyhĺbená pivnica s klenutým stropom.

          

Citlivá rekonštrukcia /r. 2012/ s maximálnym zachovaním pôvodných prvkov, pôvodné trámové stropy, drevené podlahy, drevené, dubové schodisko, pôvodné, zrekonštruované okná a dvere. Zrekonštruovaný krov, nová strešná krytina – pálená škridla.

 

Elektrické podlahové kúrenie v kúpeľňach, v izbách konvektory, kozubové pece na drevo, elektrina 400V, obecný vodovod, teplá voda el. bojler, vlastná ČOV. Dom sa predáva zariadený.

 

Nehnuteľnosť je na liste vlastníctva vedená ako rodinný dom /možnosť hypotekárneho úveru/,

vhodná k celoročnému bývaniu, krekreácii aj s využitím ako penzión. V blízkosti Vodný raj Vyhne, okolie CHKO Štiavnické vrchy, lyžiarske stredisko Salamandra rezort, historická Banská Štiavnica s prekrásnym okolím a jazerami.

 

Kontakt: 0905 551 791