Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 410 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Vítězslav Lazar
lazar@loftreal.sk
0905 551 791

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Historický dom na okraji obce Vyhne /10 km pri Banskej Štiavnici/

Typ
Predaj
Mesto
Vyhne
Ulica
Vyhne
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
200 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
05.12.2021
Aktualizované
05.12.2021
Vítězslav Lazar LOFT real s.r.o.
Kontaktovať makléra 0905 551 791

Popis nehnutelnosti

Na predaj zrekonštruovaný stredoveký banícky dom v obci Vyhne /cca 10 km, 15 min/ od Banskej Štiavnice.

 

Dom má kamenné múry hrúbky 1 m, je dvojpodlažný, v prízemí kuchyňa, chodba s pôvodnou ryolitovou ručne kresanou dlažbou, drevené schodisko, dve kúpeľne so sprchovým kútom a WC, jedna izba. Na poschodí 4 izby /jedná veľká miestnosť a tri spáľne/.

        

Nehnuteľnosť stojí na vyvýšenom mieste, orientácia na južnú slnečnú stranu, s výhľadom do krajiny, na veľkom, svahovitom, terasovitom pozemku /3.852 m2/ s ovocnými stromami, pohodlne prístupná po asfaltovej ceste, parkovanie na vlastnom pozemku. V svahu za domom je v skale vyhĺbená pivnica s klenutým stropom.

          

Citlivá rekonštrukcia /r. 2012/ s maximálnym zachovaním pôvodných prvkov, pôvodné trámové stropy, drevené podlahy, drevené, dubové schodisko, pôvodné, zrekonštruované okná a dvere. Zrekonštruovaný krov, nová strešná krytina – pálená škridla.

 

Elektrické podlahové kúrenie v kúpeľňach, v izbách konvektory, kozubové pece na drevo, elektrina 400V, obecný vodovod, teplá voda el. bojler, vlastná ČOV. Dom sa predáva zariadený.

 

Nehnuteľnosť je na liste vlastníctva vedená ako rodinný dom /možnosť hypotekárneho úveru/,

vhodná k celoročnému bývaniu, krekreácii aj s využitím ako penzión. V blízkosti Vodný raj Vyhne, okolie CHKO Štiavnické vrchy, lyžiarske stredisko Salamandra rezort, historická Banská Štiavnica s prekrásnym okolím a jazerami.

 

Kontakt: 0905 551 791