Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 434 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NOVOSTAVBA 4-izbového RD s garážou, komplet zariadená v obci Vinohrady nad Váhom

Typ
Predaj
Okres
Galanta
Ulica
Vinohrady nad Váhom
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
100 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
30.09.2020
Aktualizované
30.09.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Exkluzívne ponúkame na PREDAJ KRÁSNU 4-IZBOVÚ NOVOSTAVBU S GARÁŽOU v obci Vinohrady nad Váhom-komplet zariadená.

Kvalitná novostavbu rodinného domu postavená, skolaudovaná v roku 2016. Postavená z tehál, zateplenie,fasáda, strecha zn: BRAMAC, okná trojkomorové, plynový kotol zn: TIGER CONDENS, kvalitné podlahy, dlažba, obklady, odizolované stropy, podlahová izolácia, podlahové kúrenie, interiérové dvere, klimatizácia, zámková vonkajšia dlažba, vonkajšia automatická brána.

Dispozične pozostáva: vstupná chodba, technická miestnosť, kuchyňa s kuchynskou linkou zn: DECODOM so spotrebičmi, jedáleň prepojená s obývacou časťou / krb /, tri samostatné nepriechodné izby, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou a sprchovými kútom, umývadlom. V spálni skrine na mieru. Vstup na krásnu vonkajšiu terasu kde okolie tvorí okrasná záhrada so závlahou. Na pozemku je vlastná kopaná studňa napojená na závlahový systém s časovačom.

Na pozemku sa nachádza garáž o výmere 25 m2 s jamou a úložným priestorom. V garáži dlažba, bočné dvere, automatické otváranie. Garáž zateplená NOBASILOM 40 cm.

Rodinný dom si nevyžaduje žiadne investície len sa nasťahovať. Predáva sa komplet zariadený. Možnosť využívať záhradu o výmere 300 m2, kde sú vysadené kvalitné odrody ovocných stromov, nový záhradný domček na odkladanie dreva, náradia. RD je komplet oplotený.

Výmera pozemku 700 m2

Zastavaná plocha 125 m2

Úžitková plocha 100 m2

Garáž 25 m2



Cena 189.000 Eur
Energetický certifikát A

TOPREALITY-realitná spoločnosť

Námestie slobody 2892/5, Sereď 926 01

Monika Janušková

špecialista na reality

tel: 0908129671
www.topreality-rs.sk
TOP REALITY - realitná spoločnosť, s.r.o.

Realitná kancelária, ktorá Vám sprostredkuje predaj, prenájom a kúpu Vašej nehnuteľnosti.

Vykupujeme nehnuteľnosti v hotovosti (aj zadĺžené).

S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu TOP REALITY - uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní.