Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 841 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Erik Križma
krizma@mgreal.sk
0948311266

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

ZNÍŽENÁ CENA 79.000 !!! Krásne riešený RD V. Kosihy (KN)

Typ
Predaj
Okres
Komárno
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
133 m2
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
3
Pridané
10.07.2023
Aktualizované
26.02.2024
Erik Križma MG real, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

ZNÍŽENÁ CENA na 79.000 EURO!!!

Ponúkame Vám na predaj veľmi dobre riešený a zachovalý rodinný dom v obci Veľké Kosihy, okres Komárno.
Dom má úžasných 133 m2. Tento kvalitne postavený dom je bez prasklín, bez vlhkosti, kúpou je možnosť okamžitého nasťahovania.
Dispozícia domu: 3 veľké izby, veľká kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, chodba, komora, špajza a krásna veľká vstupná predsieň s možnosťou využitia ako zimná záhrada. Jeho dispozícia dáva priestor v prípade potreby úpravu až na 4-izbový dom.
Na pozemku o veľkosti viac ako 1000 m2 sa nachádza aj letná kuchyňa (prepojená s domom bez nutnosti vychádzať z domu), komora a garáž (spolu 78m2). Dom je napojený na všetky IS (elektrina, plyn, voda, nová žumpa - kanalizácia zatiaľ v obci nie je).
Využitie domu je buď na klasické celoročné bývanie, ako víkendový dom (vypadnúť z mesta, užiť si ticho a relaxovať) ale aj ako skvelá investičná príležitosť s možnosťou prenájmu (v obci je dopyt po nájomnom bývaní) alebo pre turistov, keďže v okolí sú kúpaliská, Dunaj, bio farmy atď.
Okolie domu je krásne upravené, vysadené okrasnými kríkmi, dom sa naozaj oplatí osobne vidieť.
Obec disponuje všetkými potrebnými službami (obchod, pošta, cukráreň, novootvorené detské jasle, škôlka, základná škola, športové ihriská, klub dôchodcov, ...). 1 km je hrádza Dunaja, ktorá slúži ako cyklotrasa. Nachádza sa mimo dopravnú tepnu (Komárno - Dunajská Streda). Z Bratislavy 1 hod. po R7.
Cena domu je 79.000 Euro - 

Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať na 09483112ž66 (slovensky) a 0907101618 (maďarsky). Mail: krizma@mgreal.sk