Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 508 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Asistentka
reality@samorin.com
+421948790082

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Dobrá cena za oplotený stavebný pozemok so stavebným povolením

Typ
Predaj
Mesto
Veľká Paka
Ulica
Veľká Paka
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
787 m2
Pridané
24.03.2024
Aktualizované
24.03.2024
Asistentka Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421948790082

Popis nehnutelnosti

Exclusive vám ponúka na predaj oplotený stavebný pozemok so stavebným povolením v obci Veľká Paka. Pozemok s výmerou 787 m2 s rozmermi cca. 34 x 23 metra sa nachádza v tichej uličke, neďaleko centra obce. Cena za m2 je 150,- EUR. Na pozemok sa vchádza niekoľko metrovou súkromnou cestou, ktorá vedie k trom samostatným parcelám. Súkromný príjazd ústi na  asfaltovú cestu popri ktorej sa nachádza už ukončená výstavba rodinných domov. V cene ponuky je aj platné stavebné povolenie, postavená základová doska do tvaru písmena L a kompletná projektová dokumentácia. Zastavaná plocha jednopodlažného rodinného domu bude 188 m2, vrátane terasy. Dom bude napojený na všetky inžinierske siete vrátane mestskej vody a kanalizácie. Inzerovaná ponuka sa nachádza v obci Veľká Paka neďaleko Šamorína, ktorý je napojený na rýchlostnú cestu R7, ktorá výrazne uľahčila a zrýchlila dopravu do Bratislavy. Ponuku sa určite oplatí vidieť.

Cena vrátane provízie RK je 118.050,- EUR

Garantujeme Vám právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu s 21 ročnou praxou! Maklér pre danú nehnuteľnosť: Martin Augustín, kontakt na makléra: 0903 772 747 alebo na kanceláriu 0948 79 00 82, E-mail: reality@samorin.com www.samorin.com, www.byvanie.com

ZMENA ADRESY!!! Od januára 2022 sme sa presťahovali na novú adresu: Priemyselná 1238/6, 93101 Šamorín