Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 484 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
JUDr. Ľubica Hrdá
hrda@realitycomfortpd.sk
+421 907 590 654

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

REALITY COMFORT - Prevádzkový objekt vo Veľkej Čausi

Typ
Predaj
Okres
Prievidza
Ulica
Veľká Čausa
Typ nehnuteľnosti
Komerčné objekty
Plocha priestoru
800 m2
Celková plocha
4238 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
08.07.2020
Aktualizované
24.07.2020
Cena 0,00 €
JUDr. Ľubica Hrdá REALITY COMFORT
Kontaktovať makléra +421 907 590 654

Popis nehnutelnosti

VYNIKAJÚCA INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ - Ponúkame na predaj zaujímavý prevádzkový objekt, momentálne využívaný na podnikanie v stavebnom odvetví (stavebniny + sklad). Celý areál je oplotený, výmera všetkých pozemkov je 4238 m2. Objekt je riešený ako prevádzkový s administratívnou a skladovou časťou. K objektu prináleží priestranný prístrešok, budova vrátnice a rozostavaná budova samostatného skladu. Objekt je zabezpečený, napojený je na elektriku, miestny vodovod, odpad je zvedený do žumpy (20 m3). Má predprípravu na kanalizáciu. Vykurovanie je cez drevosplyňujúcu pec s tromi okruhmi, prípojka plynu je pri pozemku. Na pozemku sa nachádza studňa, využívaná ako úžitková a taktiež na závlahu pozemkov v okolí hlavnej budovy.

Objekt sa nachádza na viditeľnom mieste - priamo na vstupe do obce Veľká Čausa, pri hlavnom ťahu Prievidza - Handlová a jeho využitie je rôzne - napr. : ako sídlo firmy, skladové a prevádzkové priestory, či po nenáročnej rekonštrukcii ako bytový dom s ďalšou možnosťou výstavby bytových domov na rozľahlom pozemku.

Pri kúpe tejto nehnuteľnosti získate od nás GRATIS nasledovné služby architekta z designového štúdia ARTAMI :

- Analýza existujúceho stavu nehnuteľnosti

- Pomoc pri definovaní potrieb a požiadaviek klienta

- Odporúčania a rady ohľadom dispozičného riešenia a úpravy exteriéru

Objekt je voľný po dohode, bližšie informácie a obhliadku vám zabezpečí na tel.č.0907 590 654 JUDr. Ľubica Hrdá