Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 761 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mária Fürsten
fursten@vasereality.sk
0904808521

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

3 izbový byt Trenčín, Duklianskych hrdinov, 72 m2

Typ
Predaj
Mesto
Trenčín
Ulica
Dukl. hrdinov
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
72 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
15.08.2022
Aktualizované
06.03.2023
Mária Fürsten VAŠE REALITY s. r. o.

Popis nehnutelnosti

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj  exkluzívne  byt s  výmerou 72 m2. Nachádza sa ulici Duklianskych hrdinov  v  Trenčíne, v časti mesta "Zámostie".
Výborné bývanie v blízkosti centra mesta ocení rodina ktorej hlavnou prioritou pri hľadaní nového bývania je lokalita, kde pešou dostupnosťou  má každý člen rodiny blízko či  už do práce, do školy,  škôlky, či deti na krúžky, fitnes, do obchodov, rodina tým ušetrí čas a peniaze spojené s prepravou.

Panelový  byt je svojou veľkorysou výmerou vhodný  pre 3 -4 člennú rodinu. Dispozične je rozdelený na dennú a nočnú časť, kde sa budete cítiť  celá rodina komfortne spolu a zároveň má každý svoje súkromie.  Nachádza sa na najvyššom 7-tom poschodí s výťahom.  Poloha na najvyššom poschodí poskytuje jednak nádherné výhľady na mesto a okolie a taktiež eliminuje hluk od susedov z nižších podlaží.

Byt pozostáva z troch  obytných miestností, vstupnej haly, samostatné WC, kúpeľňa. Hala  plynule prechádza do kuchyne kde sa nachádza priestranná špajza s policami. Kuchynská linka so spotrebičmi a jedálenským kútom. Z chodby vedúcej do nočnej časti sa nachádza vstup do spálne a detskej izby. Dve samostatné nepriechodné izby. Byt disponuje balkónom a  prislúcha k nemu murovaná pivnica pre 4 bicykle. Dva vchody do domu. Byt sa ponúka na predaj zariadený, v stave ako na fotografiách. Mesačné náklady na bývanie 190,- Eur pre 3 osoby. Byt je voľný, kúpou ihneď k dispozícii.

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Kontakt na makléra: Mária Fűrsten, tel.: 0904 808 521, mail: fursten@vasereality.sk ID zákazky:180412

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky.